in

Milionar britanic, recompensă de 10.000 de lire sterline pentru prinderea hoțului „ROMÂN” care i-a spart casa

Un proprietar milionar din Marea Britanie, în vârstă de 70 de ani care deține un imperiu de 300 de case, oferă o recompensă de 10.000 de lire sterline pentru găsirea românului care i-a spart locuința.

Potrivit Daily Mail, Fergus Wilson, un bogătaș britanic cunoscut pentru faptul că a interzis „chiriașii colorați” de pe proprietățile sale, a pus o recompensă de 10.000 de lire sterline pe capul celui care i-a spart casa și despre care spune că este român.

Wilson spune că din casa sa din Kent i-au dispărut, sâmbătă, bani și o cameră Nikon.

El susține că cel care l-a furat este român, iar furtul ar fi avut loc între orele 11.45 și 12.10, sâmbătă, 29 iunie.

Într-o scrisoare prin care reclamă furtul la poliție, Wilson scrie: „Am fost călcați azi de un român. Vreau să pun o recompensă de 10.000 de lire sterline pentru informații care să conducă la prinderea vinovatului. ”

Un purtător de cuvânt al Poliției Kent a confirmat că investighează incidentul, dar a spus că nu poate confirma naționalitatea presupusului vinovat. Mai mult, milionarul nu a explicat de ce spune că hoțul este român.

Român umilit pe Internet. Fiul unui milionar britanic a angajat un român ca să îi care haina și să îi aprindă țigările – VEZI VIDEO
Un șofer de autobuz român din Londra, mesaj pentru conaționali: „Folosiți sistemul englezesc, nu pe cel românesc”

Românca Roxana Lupu, roluri de regine și prințese: „Părea ireal că o interpretez pe Regina Angliei“