in

Milton Keynes. Un român și fiica sa sunt dați dispăruți de poliție

Un bărbat și fiica sa, de doi ani, sunt dați dispăruți de poliție, de miercuri.

Poliția din Thames Valley face apel pentru găsirea lui Alexandru Matei, în vârstă de 39 de ani, și a fiicei sale, Antonia Matei, de doi ani.

Cei doi au fost văzuți ultima oară în Pentewan Gate, în zona Fishermead, din Milton Keynes, miercuri, 5 decembrie, la ora 13:30.

Antonia are un cercel în urechea dreaptă și părul blond.Când a fost văzută ultima oară, purta o jachetă albastră cu un model roz și albastru cu fluturi, salopetă de culoare albastru închis și cizme Ugg maro.

Alexandru este îndesat, cu părul scurt, grizonat. Când a fost văzut ultima oară, purta un sacou albastru închis.

Este posibil ca Alexandru și Antonia să fie împreună cu alți doi adulți, posibil un bărbat și o femeie.

Aceștia au fost văzuți ultima oară în Milton Keynes, dar Alexandru are legături în Kempston, Bedfordshire.

Inspectorul Nick Glister a declarat: „Sunt din ce în ce mai îngrijorat de locul unde se află Alexandru și fiica sa de doi ani, Antonia, care a fost văzută ultima oară după-amiază. Cu toate acestea, vreau să reasigurăm comunitatea locală că desfășurăm o anchetă extinsă pentru a-i găsi pe Alexandru și Antonia. Fac acest apel public, deoarece ar putea exista oameni care să aibă informații care să ne ajute. Dacă cineva crede că i-a văzut sau dacă are vreo informație cu privire la locul unde sunt, îi rugăn să contacteze imediat poliția la 999 sau cu un apel de urgență la 101, citând numărul anchetei 609 (5/12)”.

Teroare în toată Italia. Mașinile cu numere românești sunt scoase din circulație

Apropierea Brexit afectează vânzările de autoturisme noi. „Dacia” continuă să se vândă bine în Marea Britanie