in

Nardi Gladiatoru, arestat și acuzat de uciderea interlopului Sorin Brăileanul în Ilford
O a cincea persoană a fost arestată și acuzată de uciderea lui Săndel Șerbu, zis și Sorin Brăileanul, de 36 de ani, în Ilford Road, anunță Poliția Metropolitană.

Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, Arman Nardi-Stoica, de asemenea cunoscut ca Nardi Gladiatoru. Acesta a fost acuzat de crimă și posesie de arme albe. El va fi prezentat Curții Magistraților din Barkingside, cu propunerea de arestare preventivă.Potrivit publicației Spy News, unul dintre cei mai buni prieteni ai interlopului Sorin Brăileanul, executat în stil mafiot în fața unui club de manele din Londra, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile.

Luptătorul Cristian Popa a dezvăluit că, în noaptea crimei, Sorin Brăileanul a fost la un club londonez, împreună cu doi oameni în care avea mare încredere, cunoscuți în lumea interlopă sub numele de Nardi Gladiatoru și Cătălin Grasu.

În realitate, cei doi l-ar fi vândut unei bande rivale, care îl căuta să-l omoare. Acesta spune că Brăileanul a stat în localul respectiv circa 30 de minute, după care a plecat, însoțit de cei doi, cu o mașină.

După aproximativ 150 de metri, a coborât să-și încarce cartela telefonică, moment în care cei doi însoțitori au coborât din autoturism și au fugit. Imediat, lângă Sorin Brăileanu au apărut bărbații care l-au ucis cu bâtele și care, potrivit martorilor, ar fi comis fapta fără să poarte cagule.

Mai mult, în timp ce era ocupat să-l lovească pe bărbatul căzut la pământ, unul dintre criminali și-ar fi pierdut telefonul mobil la locul crimei.

Șerbu a fost găsit duminică, 12 noiembrie, la ora 02.48, într-o baltă de sânge, în apropierea clubului românesc Global din Ilford, unde avea loc un concert de manele. El a fost transportat la spital, unde a murit două ore mai târziu.

Există informații potrivit cărora cei care l-au omorât, în număr de cinci-opt persoane, purtau cagule și au folosit bâte de baseball cu cuie.

Românul omorât cu bâtele de baseball în Ilford, „traficant de droguri și proxenet”

Răzbunarea, ipoteză în cazul morții lui Sorin Șerbu, zis „ Brăileanul ”. Ar fi avut o altercație la Londra cu un boxer din Iași

VIDEO – Predicatorul de la conducerea Institutului Limbii Române, „o persoană inadecvată profesional”

O țară tristă. Românii, cei mai nefericiți oameni din Uniunea Europeană