in

O nouă grevă la metroul londonez. Central Line nu funcționează. Planificați-vă călătoriile!

Este grevă pe Central Line și pe Waterloo & City Line vineri, 5 octombrie, anunță Tfl.

Din această cauză niciun tren nu va circula pe aceste linii toată ziua, inclusiv în programul de noapte.

Serviciile vor fi reluate în totalitate sâmbătă, 6 octombrie.

Celelalte linii ale Tfl funcționează normal, însă sunt mult mai aglomerate. De asemenea, șoselele din centrul Londrei sunt mai aglomerate decât de obicei.

Compania de transport vă sfătuiește să verificați starea liniilor înainte de a călători și să vă planificați călătoriile.

Călătorii sunt sfătuiți să folosească rute alternative de metrou, tren sau autobuz pe timpul grevei.

Stațiile altor linii comune cu liniile Central și Waterloo & City vor fi mult mai ocupate decât de obicei și ar putea să se închidă în timpul zilei de vineri pentru a se preveni supraaglomerarea.

Cele mai afectate se așteaptă să fie stațiile: Stratford, Liverpool Street, Tottenham Court Road, Bank, Oxford Circus, Bond Street, Holborn, Ealing Broadway și Notting Hill Gate.

Stațiile Covent Garden, Leicester Square, Mile End, Woodford, Leytonstone și White City vor fi, de asemenea, mai aglomerate.

Alte linii rulează în mod normal, dar pot fi mai aglomerate decât de obicei, în special: Jubilee Line din Stratford și Circle, Hammersmith & City și Metropolitan din Liverpool Street.

London Overground, serviciile TfL Rail și DLR funcționează normal.

Serviciile feroviare care trec prin Ilford se așteaptă să fie extrem de aglomerate, iar următoarele stații vor fi mai aglomerate decât de obicei: Stratford, Liverpool Street, Ilford, Highams Park și Shepherd’s Bush.

În timpul grevei, funcționează autobuze suplimentare. Autobuzele ar putea fi de asemenea aglomerate, ceea ce înseamnă că trebuie să plecați din timp.

Un serviciu de transfer cu autobuzul funcționează la fiecare 10-20 de minute între Epping și Chingford, non-stop, oferind conexiuni cu serviciile London Overground.

Brexit. UE, îndemn pentru Guvernul britanic: „Treceți la treabă”. „May nu pleacă pentru că nimeni nu îi vrea postul”

Juncker speră ca Marea Britanie să semneze acordul cu UE în noiembrie