in

Șofer de taxi român, victimă a rasismului. A fost făcut în toate felurile de un englez care spune senin că este rasist și urăște străinii

Un șofer de taxi român a fost victima unui atac rasist, atât verbal, cât și fizic, venit din partea unui britanic, în centrul orașului Yeovil, la primele ore ale dimineții de 26 aprilie a.c.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Londonezul Nigel James Cornwall, de 48 de ani, s-a urcat împreună cu alți trei prieteni în taxiul românului, la ora 3.30. Din cauză că pasagerii erau într-o vădită stare de ebrietate, taximetristul le-a cerut banii, 15 lire sterline, înainte de a porni în cursă.

Supărat de afrontul ce i s-a adus, Cornwall a început să îl facă pe român în toate felurile.

Potrivit Western Gazette, englezul a devenit agresiv când i s-au cerut banii și i-a spus șoferului că este un nenorocit de polonez și că nu vrea să îi plătească înainte.

Apoi, a început să lovească în portierele și în bordul mașinii, urlând „bastard polonez”, în timp ce îl scuipa.

Românul a reușit să cheme poliția și le-a cerut celor patru să părăsească autoturismul, însă Cornwall a continuat să țipe, ba chiar a sărit la gâtul șoferului strigând la el „negru nenorocit”.

Nici după ce a venit poliția englezul nu s-a liniștit. A continuat să strige remarci rasiste către șofer, iar o dată ajuns la secția de poliție a spus că a fost adus acolo din cauza unui „nenorocit de musulman”.

La audieri a recunoscut cu nonșalanță că atunci când bea este rasist și că nu îi plac străinii. El a mai spus că muncește multe ore pentru a-și întreține familia și că a fost foarte supărat atunci când a fost poftit afară din taxi.

El a mai spus s-a apucat de băut când soția sa s-a îmbolnăvit de cancer și că, de asemenea, ia anti-depresive.

Cornwall a pus totul pe seama alcoolului, spunând în fața instanței că în acea zi venise la o nuntă și băuse foarte mult. Instanța a amânat pronunțarea până pe 19 iunie, iar englezul a fost pus în libertate.


(VIDEO) Ce a pățit un naționalist britanic atunci când a dat foc steagului UE

Tomescu, la mitingul anti-rasism din Trafalgar Square: „Farage nu are nicio limită”

Inscripţii rasiste: “Uciderea unui român nu este o infracţiune, ci un lucru bun”

 

Interviu cu comandantul Poliției Metropolitane Brent: „6.000 de infracțiuni au fost atribuite cetățenilor români în ultimul an”

Președintele Iohannis, invitat de prințul Charles în Marea Britanie. A acceptat.