in

Plymouth: Șofer român de taxi, găsit vinovat de agresiune sexuală. A întrebat-o pe o tânără despre sânii ei

Românul Florian Scripcea, în vârstă de 39 de ani, șofer de taxi, a fost găsit vinovat că a atins în mod indecent o femeie, în timp ce aceasta era pasagera sa, pe scaunul din față.

El a întrebat-o dacă sânii ei sunt reali, în timpul unei călătorii de 15 minute în orașul Plymouth.

Femeia a spus instanței că s-a panicat și nu își poate explica de ce nu a sărit din taxi, chiar dacă ușile erau deblocate.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Scripcea a negat atacul sexual asupra femeii, pe 30 octombrie anul trecut.

El a spus că nu a atins niciodată pe nimeni și nu și-a putut aminti dacă o luase pe pasageră.

Femeia a spus că s-a urcat în taxiul românului la ora 2 dimineața. I-a spus taximetristului ca nu are bani, iar acesta s-a oferit să o ducă gratis în cealaltă parte a orașului.

Juriul l-a condamnat pe Scripcea după un proces care a ținut trei zile, scrie The Herald. Judecătorul i-a spus că examinează dacă îl va închide sau nu. Acesta a spus că românul este un familist fără condamnări anterioare, însă ceea ce s-a întâmplat a fost „înfricoșător și îngrijorător pentru tânără”.

Victima, în vârstă de 18 ani, a spus că șoferul i-a spus că are ochi și păr frumos, înainte să o întrebe despre sâni și să se atingă de hainele ei. Apoi, a spus aceasta, Scripcea i-a apucat mâna și a tras-o în zona picioarelor sale.

Din cauza acestui incident, lui Scripcea nu i-a fost reînnoită licența de taxi și și-a vândut mașina. Acum, spune el, se îngrijește de fiul său cel mic, în timp ce soția este la muncă.

Atac rasist asupra unui șofer de taxi român

Au omorât în bătaie un român fără adăpost: „Am crezut că e amuzant”

UE și UK au anunțat că s-a ajuns la o înțelegere în negocierile pentru Brexit