in

Poliția britanică, în război cu proxeneții români. Arestări în Manchester, Blackburn, Preston, Luton și Northampton
Mai mulți bărbați și femei din România sunt acuzați de trafic cu femei pentru prostituție.

Cătălin Mihăilescu, 43 de ani și Valentin Poiana, de 40 de ani, ambii din Manchester, au apărut vineri, 1 decembrie, la Curtea Magistraturii din Blackburn, sub acuzația de conspirație la trafic cu femei pentru sex.Cei doi sunt acuzați de aranjarea sau facilitarea călătoriei unei alte persoane în vederea exploatării și provocării sau instigării la prostituție.

Alți patru bărbați și o femeie au fost acuzați de infracțiuni de trafic de persoane în urma unor raiduri făcute de poliția britanică miercuri, 29 noiembrie în Manchester, Blackburn, Preston, Luton și Northampton.

Poliția a confirmat că șase femei au fost scoase de la unele adrese și sunt acum protejate de ofițeri special instruiți.

Nu se știe încă dacă s-au găsit femei în timpul raidurilor din Manchester. În operațiune au fost recuperate lucruri legate de comerțul sexual, bani și arme.

Ancheta a fost condusă de Comisariatul din Lancashire, care a lucrat cu Poliția Manchester, Poliția Northamptonshire și Poliția Bedfordshire.

Cei șapte suspecți au fost intervievați de echipa de combatere a traficului uman și au fost acuzați de infracțiuni de trafic de persoane.

Este vorba despre Ionel Sandu, de 32 de ani, Carlton Road, Blackburn, Andrei Carabet, de 27 de ani, din Manchester Road, Preston și Maria Bădulescu, de 33 de ani, din High Town Road, Luton.

De asemenea, Florin Rusescu, în vârstă de 44 de ani, din High Town Road, Luton, a fost acuzat de infracțiuni de trafic de ființe umane, precum și de posesie a unei arme.

Român din Belfast, arestat pentru viol și trafic de persoane. Neagă acuzațiile

Irlanda de Nord. Român arestat pentru viol și trafic de persoane

Șofer român, traficant de albanezi. Ce metodă găsise pentru a-i trece clandestin în Marea Britanie

Părinții își vor copiii în România, judecătorul a decis ca aceștia să rămână în Anglia