in

Preston. Acosta femei singure și le pipăia în zonele intime. Pervers român condamnatUn pervers care acosta femei singure în plină zi, în Preston a fost închis pentru un an.

Codrin Schroder, cetățean a agresat sexual trei femei din orașul unde locuia. În vârstă de 18 ani, el  a comis atacurile pe 1 aprilie, 6 și 13 mai, în acest an, scrie Lancashire Post.

Victimele sale, care aveau vârsta de 20, 21 și 22 de ani, l-au identificat după ce au raportat atacurile la poliția din Lancashire.

Primul atac a avut loc pe 1 aprilie, la ora 12.55, când Codrin a urmărit o femeie de-a lungul străzii Elcho, din Preston, a atacat-o din spate și a apucat-o de posterior.

El a atacat o altă femeie pe 6 mai, la ora 16.45. Pe aceasta a împins-o la perete și i-a pus mâna între picioare. Victima l-a împins și a început să țipe, iar agresorul a zâmbit și a plecat. Câteva zile mai târziu, pe 13 mai, la orele 15.45, românul a coborât de pe bicicleta sa și i-a a blocat calea unei femei care făcea jogging în Parcul Moor din Preston.

I-a a pus o mână pe umăr și pe cealaltă pe coapsă. Femeia îngrozită a reușit să se elibereze, iar Schroder a plecat. Judecătorul l-a condamnat pe român la un an de închisoare, câte patru luni pentru fiecare agresiune. De asemenea, el va apărea timp de 10 ani în registrul infractorilor sexuali, timp în care nu are voie să lucreze cu copii sau cu adulți vulnerabili.

Condamnat pentru tentativă de omor în România, vine în Marea Britanie și agresează sexual o elevă de 12 ani

Uluitor! Poți apărea fără voia ta pe site-uri pentru adulți. Vezi ce se întâmplă acum în Marea Britanie

O femeie din Truro, Cornwall, reclamă că a fost bătută de mai mulți români. „Mi-au spart nasul”

Agresor sexual în libertate. Căutat de un an, se crede că se ascunde prin Europa
I-a tăiat o ureche. Răfuială între doi români în Luton

Middlesbrough. Ani grei de pușcărie pentru românul care a violat și a bătut cu sălbăticie o femeie de 52 de ani