in

Propunere din Parlamentul European: Un zid de o mie de kilometri pentru a opri imigranții din Africa

UE trebuie să construiască „o mie de kilometri de zid” în Africa de Nord și pe frontierele Europei pentru a opri intrarea a peste șase milioane de imigranți care așteaptă în Africa, spune europarlamentarul populist independent britanic Janice Atkinson, potrivit voiceofeurope.com.

Aceasta mai acuză televiziunea publică britanică BBC și mass-media de stânga din întreaga Mare Britanie și Europa că sunt încurajate de „contrabandiștii ONG-urilor” să trateze mitul „periculos” potrivit căruia numărul refugiaților este în scădere. O astfel de propagandă, spune ea, este folosită pentru masca rănile politice provocate de Angela Merkel și UE prin criza imigranților care, împreună cu Brexit, amenință să distrugă UE.

Janice Atkinson afirmă: „Într-o încercare de a masca găurile din UE și de a contracara progresele considerabile ale partidelor populiste din Italia, Austria, Franța și Germania, media de stânga creează povestea periculoasă potrivit căreia numărul migrației scade.

„Acest lucru nu este adevărat – este un mit propagat în mod deliberat de contrabandiștii finanțați de contribuabili ai ONG-urilor care lucrează direct împotriva guvernelor și popoarelor din Europa.

„Adevărul este că există aproximativ 6,6 milioane de persoane în țări din și în jurul Mediteranei, toate așteptând posibilitatea de a intra în Europa, prin orice mijloace. Acestea sunt asistate și încurajate de industria drepturilor omului prin ONG-uri inaccesibile.

„Singurul răspuns este acum să construim ziduri pe frontierele sudice ale Africii de Nord și pe frontierele Europei. Și UE trebuie să construiască centre europene de viză / azil în interiorul acestor ziduri din Africa.

„Dacă vă aflați într-o zonă de conflict, rămâneți și luptați ca și părinții noștri pentru noi, nu vă lăsați femeile să se îndrepte singure în speranța că veți putea ajunge în Europa și veți câștiga în cele din urmă. Această opțiune nu mai este disponibilă. Europa este închisă.

Cetățenii europeni părăsesc Marea Britanie. Vin cei din afara UE, refugiați și solicitanți de azil

Panică în Anglia. Cutremur în acestă dimineață: „Am crezut că înnebunesc”. „Sfârșitul e aproape”

Lege pentru diaspora: Ministerul Românilor de Pretutindeni trimite atașați diplomatici și oferă burse de studiu