in

Raiul infractorilor. URMĂRIT general în România, se distrează în Anglia și publică fotografii pe Facebook

Un condamnat din România râde, efectiv, de Poliția Română care l-a dat în urmărire generală și europeană. Pe numele lui Cătălin Cionca există un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, însă acesta se află în Anglia de unde postează pe pagina sa de Facebook fotografii cu viața de lux pe care o duce.

El a făcut public până și numărul de înmatriculare al mașinii pe care o conduce, însă nu este deranjat de autorități. Bărbatul, originar din Iași, este dat acum și în urmărire europeană, lucru care nu pare să îl deranjeze.

În ultimele zile, el a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini în care arată luxul exorbitant în care trăieşte: grămezi de bani, maşini de lux şi chefuri de cinci stele.

Pentru autorităţi, notează jurnaliştii de la spynews.ro ar fi floare la ureche să îl identifice în Marea Britanie, după numărul maşinii. Nimeni, însă, nu pare a-i deranja afacerile, iar ieşeanul îşi vede în continuare liniştit de postări.

Un apropiat al clanului Cămătaru, urmărit pentru șantaj și lipsire de libertate, a fost arestat în Ilford, Londra

VIDEO – Imagini șocante. Un român își înjunghie fosta iubită în stradă. Condamnat pe viață

Ce se întâmplă cu cetățenii europeni după Brexit. Noul statut nu va fi gratis și nu va fi acordat în anumite cazuri. Veți putea aplica de pe telefonul mobil