in

Revelion însângerat la Manchester. Trei persoane înjunghiate în stația Victoria

Un bărbat înarmat cu un cuțit a semănat teroare printre pasagerii care așteptau trenul în stația Victoria, din Manchester.

Trei persoane, printre care și un ofițer de poliție, au fost înjunghiate într-un atac ce a avut loc luni, 31 decembrie, la ora 21.00.

Potrivit Manchester Evening News, ofițerii Poliției Transporturi britanice a fost chemați în stație în jurul orei 21.00, unde un bărbat înjunghiase mai multe persoane.

Atacatorul a fost arestat pentru tentativă de omor, iar doi oameni, un bărbat și o femeie de 50 de ani, au fost duși la spital cu leziuni grave.Poliția a anunțat că femeia are leziuni la nivelul feței și abdomenului, iar bărbatul la nivelul abdomenului.

Un ofițer de poliție a fost, de asemenea, înjunghiat în umăr. Poliția Manchester a confirmat că polițistul a fost externat după ce a primit tratament.

Stația a rămas închisă și în această dimineață, poliția tratând incidentul drept „critic”, iar ancheta este condusă de Departamentul Antiterorist din Nord-Vestul Angliei. Anchetatorii spun însă că ipotezele atacului rămân deschise și că nu s-a confirmat dacă este vorba de un act terorist.

Poliția a mai anunțat că nu există nicio informație care să sugereze existența unei amenințări pe scară mai largă la acest moment.

Adolescenta de 16 ani, dispărută înainte de Crăciun, a fost găsită vie și nevătămată

Jean-Claude Juncker: «Nu avem intenția să ținem Marea Britanie în UE»