in

Românca de 23 de ani care a murit la Catedrala Sf. Paul s-a sinucis. A lăsat două scrisori de adio: „Mama, îmi pare foarte rău că te-am supărat în felul acesta”

Studenta născută în România care a căzut de la 30 de metri, în interiorul Catedralei Sf. Paul din Londra s-ar fi sinucis.

Potrivit Daily Mail, Lidia Drăgescu, de 23 de ani, a lăsat două bilete de adio, dintre care unui pentru mama ei și celălalt pentru cei care au asistat la moartea ei violentă.

Lidia a căzut în gol, de la 100 de metri, în fața vizitatorilor șocați din celebra Catedrală Sf. Paul din Londra, la 11 octombrie.

Ea a lăsat două scrisori de adio, ambele în limba română. Mama Lidiei, devastată de durere, a declarat: „Poliția a venit la ușă, mi-au arătat insignele și mi-au spus că e vorba despre fiica mea. Au spus că fiica mea e moartă. Nu am fost conștientă deloc că se va întâmpla așa ceva. Când a pleca, la ora 09.00, mi-a spus „la revedere, mamă” și eu i-am spus „Dumnezeu să te binecuvânteze” ca întotdeauna.

Lidia era fascinată de ucigașul Zodiac din San Francisco și citea mult Dan Brown.

„Era fascinată de mințile criminale, de ceea ce cred”, a spus mama ei.

Poliția i-a dat mamei cele două bilete pe care Lidia le avea asupra sa.

În prima scrisoare, adresată mamei sale, Lidia a scris: „Mama, îmi pare foarte rău că te-am supărat în felul acesta. Este firesc să fii supărată, dar nu pentru mine, acum sunt mai bine, într-un loc mai bun. Fac asta pentru mine, pentru a scăpa. Tot trecutul și prezentul mă apasă. Va fi foarte dificil, dar după aceea veți fi bine. Gândește-te că sunt bine acum. Ți-am spus cât de mult de iubesc. Îmi pare rău că îmi pasă, dar trebuie să scap și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toți, rămâi cu bine și ne vom vedea când vei fi bătrână. Ai grijă de tine. Mulțumesc pentru tot”.

În cel de-al doilea bilet, Lidia a scris: „Pentru toți cei care m-au văzut așa, îmi pare rău”.

Tragedie fără margini. O studentă de origine română a murit după ce a căzut în interiorul Catedralei Sf. Paul din Londra

Soare APOCALIPTIC pe cerul Londrei. Ce cauză are acest fenomen

Trei morți în Irlanda, în urma trecerii uraganului Ophelia. Copaci rupți și zeci de mii de locuințe fără energie electrică