in

Româncă de 39 de ani, lovită mortal de mașină în Dorset. Șoferul a fugit de la locul faptei

O româncă de 39 de ani a murit la spitalul din Doset, în ajunul anului nou, în urma unui groaznic accident de mașină ce a avut loc pe 24 decembrie 2017.

Potrivit Somerset Live, accidentul a avut loc în Dorchester, Dorset, miercuri, 24 decembrie 2017, la ora 7.46.

Femeia, care are un fiu, a fost lovită de o mașină în timp ce mergea către autoturismul său pentru a pleca la muncă. Ea a fost dusă la Spitalul din Dorset, dar a murit la câteva zile, din cauza leziunilor suferite.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Poliția a reținut un bărbat de 24 de ani, unul de 36 și un altul de 43 de ani în legătură cu accidentul, însă s-a dovedit că niciunul nu are vreo legătură cu ceea ce s-a întâmplat și drept urmare au fost eliberați. S-a stabilit că niciunul dintre autoturismele conduse de aceștia nu a fost implicat în accident.

Poliția face apel la șoferul responsabil de uciderea româncei să se predea. „Vom afla cine a făcut-o, este doar o chestiune de timp”, a declarat inspectorul Joe Pardey de la Unitatea de Poliție din Dorset.

Potrivit poliției, autoturismul care a lovit-o pe femeie trebuie să fie serios avariat în partea frontală, iar cetățenii sunt rugați să sune anchetatorii în cazul în care observă așa ceva pe șosea.

De asemenea, au fost alertate garajele auto și mecanicii autorizați care trebuie să anunțe poliția în cazul în care cineva se prezintă cu un autoturism avariat.

Poliția spune că poate fi vorba de două mașini break roșii, una de culoare închisă sau de un SUV argintiu.

Oricine are informații despre accident este rugat să sune la 101 și să citeze numărul de referință 28:354 sau, anonim, la Crimestoppers: 0800 555111.

Român omorât în Surrey de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Șofer fără permis, fără asigurare și băut. Doi români au murit într-un accident în Anglia

Românii, victime în toate cazurile de sclavie modernă din Irlanda

Viață scurtă. Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, vizat pentru desființare