in

Românca omorâtă în Neasden era însărcinată în luna a șaptea. Copilul era al celui acuzat de crimă

Andra Hiliţanu, românca omorâtă în urmă cu câteva zile în Neasden, nord-vestul Londrei, era însărcinată în șapte luni, chiar cu bărbatul acuzat de crimă.

Femeia în vârstă de 28 de ani îl cunoștea încă din copilărie pe bărbatul care i-ar fi luat viața. Ea și Ioan Câmpeanu, de 43 de an, au locuit în același cartier din Bacău, iar în urmă cu doi ani au devenit iubiți, deși el era căsătorit.

Au plecat în Marea Britanie, însă acolo ar fi început o viață plină de chinuri pentru tânăra de 28 de ani, scrie Antena 1.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

„E un bărbat foarte agresiv. Nu ne dădea voie să vorbim cu ea, o trimitea să facă prostituție. A înjunghiat-o de mai multe ori. O maltrata”, povestește Ramona Hilițanu, sora româncei ucise.

În ziua crimei a fost din nou scandal. Românca de 28 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori și a murit de pe urma rănilor de la gât, în casa în care locuia cu iubitul ei.

„A sunat-o pe soția lui și i-a spus că a omorât-o. Îmi spunea că îi este frică de el, că este criminal, că a mai comis o crimă în 2002”, spune Ramona Hilițanu.

„Când au ajuns paramedicii acolo, ea era decedată de 15 minute. A lăsat-o moartă în baie”, mai spune sora Andrei Hilițanu.

Andra a lăsat în urmă doi copii, de 7 și 9 ani. Familia româncei a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sprijinul oamenilor, pentru repatriere și înmormântare.

Românca ucisă în Neasden de concubinul ei avea doi copii și era însărcinată cu al treilea

Românca ucisă în Neasden de concubinul ei avea doi copii și era însărcinată cu al treilea

„ Eroul de la London Bridge” spune că se simte abandonat. Florin Moraru: „Am suferit de stres post-traumatic”