in

Rulotă căutată de autoritățile din Marea Britanie, descoperită la Constanța

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat pe raza județului Constanța o rulotă în valoare de aproximativ 28.000 de lei, care era căutată de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 13 august, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificată, pe raza județului Constanța, o rulotă, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. Proprietarul acesteia este cetățeanul român M.A., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat rulota fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

Rulota, în valoare de 28.000 de lei, a fost lăsată în custodia proprietarului, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Autoturism de 80.000 de lire sterline, furat din Marea Britanie, depistat la Vama Albița

Român din Marea Britanie, umilit și lovit de polițiștii din Cluj: «Te duci la solar, bulangiule? Ești homosexual?»

Lira sterlină, la paritate cu euro. Un scenariu așteptat în cazul unui Brexit fără acord