in

Săptămână de coșmar la Londra. 7 crime în 7 zile. Poliția face apel la populație pentru prinderea criminalilor

Șapte crime au avut loc săptămâna trecută în Londra, victime fiind inclusiv o femeie cu un copil de șase ani.

Pe lângă acestea, au mai avut loc și alte atacuri violente care au dus la rănirea gravă a unor persoane, precum un tânăr înjunghiat lângă o școală din Ealing, potrivit My London.

Poliția face apel la cei care dețin informații să ajute la mersul anchetelor.

Duminică, 8 septembrie, o femeie a fost înjunghiată în Camden. Tânăra a murit după ce a fost înjunghiată pe strada Belmont, alături de alte două femei care au suferit leziuni și au fost duse la spital pentru tratament.

O femeie de 35 de ani a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

În aceeași zi, la câteva sute de metri depărtare, a avut loc o altă crimă. Un bărbat de 24 de ani a fost împușcat în Kentish Town. El a murt luni, 9 septembrie, la ora 9.10.

Polițiștii caută ocupanții unui autoturism Toyota Prius, ai unui Ford Focus și un motociclist care au fost văzuți în zonă la momentul respectiv.

O altă victimă a murit împușcată tot luni, în Sydenham Road. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, împușcat la ora 15.45. Din primele cercetări se pare că arma s-a descărcat accidental, însă o persoană a fost arestată și a rămas în custodie la o secție de poliție din sudul Londrei.

Marți, 10 septembrie, un adolescent a fost înjunghiat mortal în fața unui restaurant KFC, pe Edgware Road. Băiatul, în vârstă de 17 ani, a fost ucis de alți doi adolescenți, de 16 ani.

Joi, 12 septembrie, un altă bărbat a fost înjunghiat mortal în Camden.

Poliția a fost chemată pe strada Camden High, la ora 23.10, unde a găsit un bărbat de 20 de ani rănit prin înjunghiere. Bărbatul a murit la fața locului.

Un al doilea bărbat, cu vârsta în jur de 20 de ani, a fost găsit în apropiere, de asemenea înjunghiat, și a fost dus la spital, unde s-a constatat că leziunile sale nu îi pun viața în pericol. Nu au fost făcute arestări în acest caz.

Vineri, 13 septembrie, în jurul orei 23.55 poliția a fost chemată la un local din Downham Way, Grove Park, unde au fost găsiți doi bărbați care suferiseră răni înjunghiate la cap. Ambii au fost duși la spital unde unul dintre ei, în vârstă de 34 de ani, a murit a doua zi.

Al doilea bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

Alți doi bărbați în vârstă de 40 și 46 de ani au fost, de asemenea, arestați sub suspiciunea de omor, însă cel de 40 de ani a fost eliberat sub anchetă.

Sâmbătă, 14 septembrie, o persoană a fost înjunghiată fatal în Edmonton. Un bărbat de 29 de ani a fost găsit de poliție, la ora 20.10, cu răni grave provocate prin înjunghiere. La scurt timp a murit la fața locului. Un bărbat de 40 de ani a fost arestat în legătură cu această crimă.

Dacă aveți informații despre oricare dintre aceste incidente sau informații despre cineva despre care bănuiți că poartă o armă și nu doriți să vorbiți cu poliția, puteți contacta Crimestoppers la 0800 555 111 sau accesând site-ul crimestoppers-uk.org.

Sfârșit tragic pentru fiul unui baschetbalist român, în Londra. Călcat de tren, în stația Liverpool Street

Violența a atins cote maxime în Londra. Bătaie cu săbii și cuțite în plină stradă
Sfârșit tragic pentru fiul unui baschetbalist român, în Londra. Călcat de tren, în stația Liverpool Street

Lui Iohannis i se cere retragerea ambasadorului României în Marea Britanie, Dan Mihalache: „A făcut parte din FSN, strămoşul PSD”