in

Trei români, acuzați că au violat o tânără de 19 ani pe o plajă din Portsmouth. Susțin că victima a inițiat partida de sex

O adolescentă de 19 ani susține că a fost violată de trei indivizi de origine română, angajați la o fermă din apropiere, la cules fructe.

Potrivit The Sun, Mădălin-Daniel Nitu, 23 de ani, Genghiz Iasear, 27 de ani, și Ionel-Mizel Ciocan, 25 de ani, toți lucrători agricoli din România la Ferma Groves din Colworth, Chichester – sunt acuzați că au violat adolescenta la primele ore ale zilei de 9 martie.

Procurorul a declarat că adolescenta fusese acasă la niște prieteni de la ora 19.00. Acolo a băut și a luat cocaină și canabis și nu își poate aminti ce s-a întâmplat.

Potrivit anchetei penale, fata, împreună cu prietenii a mers la un club de noapte, pe digul Bognor Regis, unde s-a întâlnit cu unul dintre tineri, Ciocan, cu care a dansat și s-a sărutat.

Fata devenise tot mai nesigură pe picioare, iar Ciocan a refuzat să o lase să plece. La un moment dat, tânăra nu se mai putea ține pe picioare, era foarte beată și a părăsit clubul separată de prietenii ei.

Pe una dintre alei o așteptau Ciocan și Iașear, care au violat-o oral. Femeia nu era în stare să își acorde consimțământul, iar inculpații știau asta, a mai spus procurorul.

„Următorul lucru pe care și-l amintește este faptul că era pe plajă iar cineva era deasupra ei”, a mai declarat procurorul.

Cei trei bărbați susțin că activitatea sexuală a fost consimțită, ba mai mult a fost inițiată de către reclamantă.

Procurorul a mai spus că un prieten a alertat poliția după ce au găsit-o pe tânără pe plajă, după ce s-a luptat cu inculpații, inclusiv lovindu-l pe unul în față.

A violat o femeie, după ce a bătut-o cu bestialitate. Condamnat pentru crimă în România, recidivează în Anglia

Britanică de 19 ani, arestată după ce ar fi mințit că a fost violată de 12 tineri israelieni
Român judecat pentru o crimă dublă în Lincoln. Una dintre victime era chiar mama sa

Deși românii din UK sunt pe primul loc la înregistrarea pentru votul prin corespondență, ambasadorul Dan Mihalache face un apel către Guvern: ”Prelungiți termenul!”