in

Ucisă chiar în ziua de Crăciun într-un parc din Londra: «Iuliana era o tânără strălucită, încântătoare, blândă, iubită de toată lumea»

Iuliana Tudos, o barmaniță de 22 de ani din Republica Moldova, a fost ucisă la Londra în prima zi de Crăciun. Femeia a fost găsit în 27 decembrie într-o clădire abandonată din Finsbury Park, înjunghiată în abdomen, cu răni grave la cap.

Iuliana fusese dată dispărută de colegii săi de la barul unde lucra, îngrijorați de lipsa acesteia. Tânără a plecat de la o petrecere de ajun de Crăciun, a luat un autobuz de la Camden până în Finsbury Park, de unde a decis să meargă pe o scurtătură pentru a ajunge la casa unui prieten în Enfield. În parc a fost atacată, probabil pentru a fi jefuită.

În legătură cu această crimă a fost arestat Kasim Lewis, 31 de ani, din nordul Londrei. A fost arestat de la o adresă din Dalston, Estul Londrei.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Iuliana lucra de opt luni la World’s End pub din Camden. Brendan Lucey, managerul operațional al localului, a declarat că „Iuliana era o tânără strălucită, încântătoare, blândă, iubită de toată lumea”.

Colegii și amicii au organizat o chetă pentru a strânge fonduri pentru repatrierea corpului. S-au strâns în total 16.400 de lire.

2017, anul terorii în Marea Britanie. La ce să ne așteptăm în 2018?

Vești bune pentru românii din diaspora care vor să primească pensie în țară. Pot cumpăra vechime şi în 2018. Cei din străinătate pot face procură specială