in

Un sucevean voia să înscrie în Bulgaria un autoturism furat din Anglia. Reținut la Vama Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Ostrov au depistat şi indisponibilizat un autoturism marca BMW, model X6, condus de un cetăţean român, ce figura ca fiind furat din Marea Britanie.

Pe 5 iunie, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român, în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul în judeţul Suceava, la volanul autoturismului marca BMW, model X6, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia controlului documentelor, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturismul în cauză, în urma cărora au constatat că autovehiculul este căutat de autorităţile din Marea Britanie, acesta fiind declarat furat.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Suceveanul a declarat că nu este proprietarul maşinii şi că intenţiona să meargă în Bulgaria pentru a efectua formalităţile în vederea înmatriculării acesteia, fără să ştie că este semnalată ca fiind furată.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 230.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Vaslui. Conducea un autoturism furat din Marea Britanie

Brexit. Fructele englezilor putrezesc pe câmp. Culegătorii sezonieri din România nu mai vin la lucru

În Londra este plin de artiști stradali din România. „E un costum de Yoda. În România l-am făcut, la un croitor”