in

Unui englez i s-a interzis să se mai urce în taxi. A atacat un taximetrist român

Un bărbat de 49 de ani, din Taunton, a fost arestat și a primit interdicție să se mai urce în taxi pentru doi ani, scrie Somerset Live.

Steven Edney a intrat într-o altercație cu un șofer român de taxi după ce acesta i-a spus că nu îi poate lua prietenii deoarece depășea limita legală de pasageri.

Șoferul așteptase un timp până când Edney, alături de doi prieteni, s-a suit în taxi. Apoi, când alte două persoane au dorit să se urce, șoferul le-a spus că nu îi poate lua deoarece ar fi depășit limita legală de pasageri.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Noi suntem englezi, tu ești străin, trebuie să ne iei”, i-a spus nervos cel acuzat românului.

După ce grupul a plecat, Edney s-a întors la șoferul de taxi și a încercat să îl scoată din mașină, apoi i-a lovit portiera.

Când a sosit poliția, englezul și-a aprins haina și a aruncat-o în mașina oamenilor legii.

El a recunoscut acuzația de agresiune rasială agravată, incendiere și încălcare a ordinii publice, la audierea de la Curtea Coroanei din Tauton.

Apărătorul său a spus că acesta locuiește într-o casă socială și că are probleme cu alcoolul și substanțele ilegale.

El a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru agresiune rasială agravată și o lună pentru încălcarea ordinii publice.

De asemenea, a mai fost condamnat la 10 luni pentru incendiere, ceea ce a dus la o sentință combinată de 20 de luni, ce a fost suspendată pe timp de doi ani.

De asemenea a fost obligat să plătească 55 de lire sterline și a primit, de asemenea, o hotărâre care îi interzice să contacteze taxiurile Abbey vreme de doi ani.

Șofer de taxi român, victimă a rasismului. A fost făcut în toate felurile de un englez care spune senin că este rasist și urăște străinii

Iran: Se interzice limba engleză în școli

Șofer român băut, accidentează grav un pilot scoțian de raliu și fuge de la locul faptei