in

VIDEO – Birmingham. Romii spălători de parbrize i-au exasperate pe șoferi. Poliția caută soluții

Poliția caută o soluție pe termen lung, astfel încât romii spălători de parbrize, care hărțuiesc șoferii din Birmingham să fie scoși de pe carosabil.

Ofițerii spun că au „un munte” de plângeri cu privire la această problemă, într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș: Bristol Road și Belgrave Middleway.

La ultimul incident, un ofițer de poliție din West Midlands a luat la goană patru astfel de spălători ilegali care au fugit, marți, 16 octombrie, abandonându-și îmbrăcămintea și lichidele de spălat.

Potrivit Birmingham Live, de la începutul anului au fost arestate 11 persoane în urma unor astfel de incidente. „Suntem conștienți de problemele pe care le provoacă și de muntele de plângeri cu privire la astfel de neplăceri. Lucrăm cu partenerii noștri pentru a găsi o soluție pe termen lung și sperăm să avem un plan cât de curând”, a anunțat poliția.

Intersecția amintită este foarte populară pentru romii spălători de parbrize, care toarnă apă pe mașini, înainte de a cere bani șoferilor.

În luna iulie, un consilier a cerut acțiuni de combatere a cerșetorilor care devin agresivi, după ce o femeie a fost lovită.

Des Flood a spus: „Cineva va fi omorât dacă nu vom lua măsuri rapide pentru a face față spălătorilor agresivi de parbrize. Avem nevoie de un răspuns rapid din partea poliției și a consiliului local, înainte ca această problemă să devină mai complicată.”

Consilierul a mai spus că pedepsele mici date de instanțe pentru astfel de acțiuni ilegale nu îi descurajează pe cei în cauză.

Mai mulți romi din Birmingham agresează șoferii care stau la semafor. Consilier local: „Sunt o plagă a orașului nostru”

UPDATE! Serbarea pomului de Crăciun 2018. Dăm start înscrierilor!

Vara prelungită din Marea Britanie se apropie de final. Vine ÎNGHEȚUL! Sfârșit de lună cu temperaturi negative și zăpadă