in

VIDEO – Mai mulți români au imobilizat un atacator în Stratford. A lovit doi oameni cu un ciocan
Câțiva români au imobilizat un atacator în stația Stratford și l-au reținut până la sosirea poliției.

Acesta, probabil sub influența unor substanțe halucinogene, a cerut o țigară unui trecător și, enervat că nu a primit, l-a lovit cu un ciocan.Apoi, tânărul a lovit o altă persoană din stație, fiind în cele din urmă imobilizat de câțiva români care mergeau la muncă.

Cele două victime au fost transportate la spital, una cu capul spart, alta cu un umăr fracturat.

„Marți dimineața, un om care părea nebun a lovit un cetățean nevinovat în cap cu un ciocan pentru o țigară în stația Stratford”, a declarat un martor.

Un altul a afirmat: „Cineva a țipat și câteva minute mai târziu a venit poliția”.

„Pe 30 octombrie, cu puțin înainte de ora 6.00, ofițerii au fost chemați în stația Stratford, din estul Londrei, în urma unui apel care făcea referire la doi bărbați atacați de un alt bărbat chiar în stație. Poliția a ajuns rapid la fața locului, iar un bărbat de 26 de ani, din East Ham a fost arestat pentru vătămare corporală, atac și posesia unei arme ofensive”, a anunțat poliția.

„Anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat în momentele care au condus la atacarea celor doi bărbați. Dacă erați în stația Stratford și ați asistat la atac, vă rugăm să contactați BTP, trimițând un text la 61016 sau sunând la 0800 40 50 40 cu citarea referinței 49, din 30/10/2018. De asemenea, puteți apela Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.”

Românul care își spunea „Fiul diavolului” a atacat o familie în Kirkby, Lancashire

Standard & Poor’s: Un Brexit fără acord cu UE va declanșa recesiunea în Marea Britanie

Brexit. S-a dublat numărul britanicilor care cer cetățenia irlandeză