in

VIDEO – Momentul șocant în care mai mulți imigranți ilegali sar dintr-un camion cu numere românești

 

Doi șoferi britanici au reușit să oprească un camion cu numere românești după ce au observat mai multe mâini care ieșeau pe sub ușilre remorcii acestuia, scrie The Mirror.

Camionul, cu numere de Timiș, trecuse de Tunelul Dartford și ieșise pe M25, în Essex, când a fost observat de un șofer britanic.

Acesta a declarat că a văzut că pe sub ușile remorcii ieșeau niște brațe. Acesta, împreună cu un alt conducător auto, a încercat să îi atragă atenția șoferului de pe camionul cu numere românești că se petrece ceva în remorca lui.

„Nu am văzut niciodată așa ceva. Trecusem de Dartford, eram în Essex și am trecut prin tunelul din stânga, celălalt camion, prin cel din dreapta”, a declarat șoferul Sam Hollamby. „Când am ieșit din tunel am văzut niște brațe care ieșeau din remorcă și am încercat să îi atrag atenția șoferului”, a continuat el.

Când șoferul nu a oprit [cei din remorcă] au început să arunce sticle și apoi au aruncat o pilotă”, a mai spus șoferul britanic.

„Șoferul a încercat să oprească camionul pe o altă șosea, dar s-a răzgândit rapid, ceea ce am găsit ciudat”, a continuat Hollamby.

„Celălalt șofer a intrat în fața lui și a reușit să îl oprească, atunci a tras tirul pe podul Ockendon, pe M25”, a mai declarat conducătorul auto.

Acesta a mai spus că i s-a părut ciudat că tirul a tras chiar într-o stație de autobuz.

Apoi, șoferul a coborât din cabină, și-a pus mănușile, a deschis ușa, iar din remorcă au coborât opt persoane.

„Nu părea deloc uimit. Noi am rămas perplecși. Nu a verificat camionul, doar s-a urcat la volan și a pornit din nou”, a mai spus britanicul.

Cei doi martori au filmat momentul în care bărbații coborau din mașină, înveliți în pături și haine.

Unii se uitau fix în camera de filmat și zâmbeau, înainte să fugă spre câmp. Șoferul a venit la cel cel care filma și a încercat să îi explice că cei din remorcă s-au urcat, probabil, la controlul de frontieră de la Calais. Între timp, imigranții au escaladat gardul de pe autostradă și au fugit pe câmp.

Abia sosit în Marea Britanie, dă două spargeri. Recidivist român condamnat la închisoare

Prostituată din România, înarmată cu pistol cu electroșocuri și spray paralizant. Doi ani de închisoare