in

VIDEO – Rasism pe străzile Londrei. Șofer irlandez: „ Român jegos! Maică-ta e o curvă!”

Un șofer care pare a fi român a fost atacat pe o stradă din nordul Londrei de către un șofer irlandez. Se pare că cei doi au avut o altercație în trafic care s-a lăsat cu injurii și cuvinte rasiste din partea irlandezului.

Potrivit Daily Mail, cel care părea român conducea o dubă, iar irlandezul o mașină sport, scumpă. La un moment dat, șoferul mașinii sport coboară de la volan, rupe oglinda laterală a dubei și o aruncă în parbriz.

„Vino încoa, ieși din mașină, nenorocitule”, strigă acesta la șofer. „Ești un jegos și mama ta se culcă cu toată lumea!”

„Ești un român împuțit și ce dacă?”, a continuat irlandezul.

„România nu va învinge niciodată Irlanda”, mai strigă șoferul nervos. După care sare în mașina sa și pleacă cu scârțâit de roți. Potrivit Daily Mail, mașina pe care o conducea acesta, un Abarth Spider, nu este omologată pentru șosele, fiind declarată off-road.

Potrivit martorilor oculari, se pare că șoferul atacat era bulgar, iar irlandezul doar a crezut că acesta este român. Un martor a mai spus că șoferul dubei a rămas calm, în timp ce irlandezul îl insulta.

Cei prezenți la fața locului susțin că agresorul a încercat să îl lovească pe bărbatul din dubă, după ce s-a dat jos din mașina sa sport. Cel mai ciudat este că totul s-a întâmplat într-o suburbie cunoscută pentru faptul că este foarte liniștită.

Atacuri rasiste în Irlanda de Nord. Familii de români și letoni, alungate din case de bătăuși

Român atacat în Bournemouth. Poliția: „A fost un atac neprovocat”

BREAKING NEWS! Boris Johnson a demisionat din funcția de ministru de Externe

Londra. Expoziție inedită de fotografie la care participă toate statele UE. Oana Stoian reprezintă România