in

VIDEO – Român arestat chiar în avionul care îl adusese la Londra

Un român a fost arestat chiar în avionul care îl adusese la Londra, pe Aeroportul Gatwick. Potrivit Ziarului de Craiova, acesta a fost ridicat de polițiștii de frontieră britanici dintr-un avion Wizzair care zburase de pe Aeroportul Henri Coandă din București.

Totul a decurs în condiții absolut normale până în momentul în care, ajunși la destinație, călătorii au fost informați că trebuie să rămână pe loc până la îndeplinirea unei misiuni a polițiștilor de frontieră.

Călătorii au asistat cu uimire la acțiunea polițiștilor care i-au spus unuia dintre pasageri să își ia bagajele de mână și să îi însoțească în afara aeronavei.

Bărbatul nu întâmpinase niciun fel de dificultăți atunci când – la București – s-a îmbarcat în aeronavă, numai că autoritățile britanice l-au ridicat chiar din mijlocul celorlalți pasageri. Încă nu este cunoscut motivul pentru care românul a fost reținut de autorități.Anglia. Medic român, limbaj șocant la adresa pacienților și colegilor: „Stai în poziția George Michael”

O oră petrecută în metroul londonez, mai periculoasă decât o zi întreagă petrecută în trafic