in

VIDEO – Tentativă de jaf la Londra. Hoții au încercat să spargă ușa cu un jeep

Hoți înarmați cu topoare și săbii ninja au încercat să jefuiască un magazin bijuterii din Londra, după ce au intrat cu o mașină de teren în uși, relatează Daily Mail.

Potrivit anchetatorilor, atacatorii au încercat să jefuiască magazinul înarmați cu topoare, ciocane și săbii. Ei au participat la tentativa de jaf cu un Land Rover și mai multe scutere.

Atacul a avut loc pe 26 martie. Un bărbat care muncea pe un șantier localizat vizavi de magazinul de bijuterii a încercat să-i oprească pe hoți, însă a fost înjunghiat.

Acesta a încercat să se lupte cu unul dintre agresori, însă ceilalți atacatori l-au tăiat în zona genunchilor și l-au înjunghiat în spate. Omul va rămâne infirm pentru tot restul vieții, are probleme la nivelul sistemului circulator și s-a ales și cu o infecție la plămâni cauzată de înjunghiere.

„Simt rana în spate, în mod constant. Când încerc să mă așez și să mă întind este dureros”, a declarat Petar Dimov pentru Daily Mail.

“Nu am cu cine să vorbesc despre ce mi s-a întâmplat. Soția mea este foarte supărată de incident, așa că nu vreau să vorbesc cu ea despre cum mă simt sau despre ce mi-a provocat acest incident”.

Hoții au plecat însă cu mâna goală, după ce au declanșat o alarmă de incendiu, mai scrie Daily Mail.

O lună mai târziu, pe 24 aprilie, hoții au atacat un alt magazin, de unde au sustras obiecte în valoare de 85.000 de lire. După atac, și-au aruncat hainele, însă unul dintre ei a uitat un telefon mobil într-o pereche de pantaloni.

“A fost greșeala majoră comisă de această bandă. Au lăsat în urmă un telefon, în care erau patru numere de telefon”, a spus procurorul de caz.

Patru suspecți au fost arestați și trimiși în judecată, restul fiind căutați.

Un tâlhar periculos a fost expulzat în România. Spărgea magazine de bijuterii în Londra deghizat în femeie

Acordul pentru Brexit, în pericol. Spania amenință că nu va vota înțelegerea

Tânărul de 24 de ani mort în accident în Anglia va fi dus în țară. S-a strâns suma necesară repatrierii