in

A violat o femeie fără adăpost sub privirile cumpărătorilor dintr-un centru comercial

Un român a fost condamnat la șase ani de închisoare în Marea Britanie după ce a jefuit și apoi a violat o femeie fără adăpost, pe o bancă dintr-un centru comercial, chiar sub privirile cumpărătorilor.

În ziua atacului, Constantin Turbinca (foto), în vârstă de 42 de ani, s-a îmbătat după ce sa certat cu soția sa la telefon din cauza sumelor pe care le trimitea în România pentru ea și copiii.

În aceeași seară, Turbinca a a fost în Centrul Comercial din Gloucester unde a jefuit o femeie fără adăpost, în timp ce aceasta se afla pe o bancă, inconștientă din cauza drogurior și alcoolului, scrie Gloucester Live.

Procurorul a spus, în timpul procesului, că imaginile de pe camerele de supraveghere arată că românul, care muncea ca spălător de vase, s-a așezat lângă femeia de 47 de ani, pe care a violat-o.

Oamenilor din Centrul Comercial nu le-a venit să creadă ochilor ceea ce vedeau și au alertat poliția.

Apărătorul lui Turbincă a declarat că acesta a sosit în Marea Britanie în luna noiembrie 2017 și era supărat din cauza certurilor cu soția sa care îi reproșa că nu trimite mai mulți bani acasă. Ea a mai spus că românul nu mai băuse de luni întregi.

„Era o femeie vulnerabilă, fără niciun sprijin, iar tu ai profitat de asta”, i-a spus judecătorul lui Turbinca.

Românul a pledat vinovat pentru furt și viol și a fost condamnat la șase ani de închisoare, va fi înregistrat ca infractor sexual și va plăti o taxă de 170 de lire sterline.

După ispășirea pedepsei va fi deportat, a mai decis judecătorul.

Londra. O româncă susține că a fost violată de un bogătaș londonez. Acesta neagă că ar fi întâlnit-o vreodată

Tâlhar și violator în Sicilia, a fugit la Londra: Paul Emilian Maftei a fost capturat și extrădat

Se pregătea să plece la Londra cu țigări de contrabandă. Arestat în autocar

Rata criminalității în Londra, mai mare decât cea din New York. 12 crime în nici trei săptămâni