in

Violator român condamnat pe viață, mort în închisoare. A fost găsit înjunghiat în gât

Românul Vasile Nastase, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnat pe viață pentru un viol comis în noiembrie anul trecut.  

El a fost condamnat pe viață de judecătorul de Curtea din Bolton, fiind un infractor periculos și care prezenta un risc semnificativ pentru ceilalți.

Năstase își ispășea pedeapsa la Forest Bank, iar pe 1 septembrie a fost găsit înjunghiat în gât. Paramedicii au încercat să îl transporte la un spital din afara închisorii, dar românul a murit în ambulanță.

Năstase a violat o femeie în vârstă de 41 de ani, la domiciliul său, la primele ore ale zilei de 18 noiembrie 2018, pe care a întâlnit-o la o discotecă.

Femeia, care era în stare de ebrietate, a plecat cu el, dar nu a vrut să meargă la el acasă. A încercat să scape, dar el a târât-o în locuință și a violat-o timp de două ore, după care a sunat singur la poliție.

În România, Nastase mai executase două pedepse cu închisoarea pentru viol și a venit în Marea Britanie anul trecut, pentru a lucra într-un depozit.

A fost deschisă o anchetă asupra morții sale și va avea loc o audiere completă. Compania care administrează închisoare a confirmat că a existat un deces în cadrul penitenciarului Forest Bank.

A violat o femeie, după ce a bătut-o cu bestialitate. Condamnat pentru crimă în România, recidivează în Anglia
O tânără româncă din Londra este dispărută de trei săptămâni. Mama ei este disperată

Dezastru în cazul unui Brexit fără acord. Tirurile ar putea aștepta două zile pentru a intra în Marea Britanie