in

Violență fără precedent pe străzile Londrei. Șase persoane înjunghiate în diferite zone ale orașului

Șase persoane au fost înjunghiate marți, 26 martie, în Londra, folosirea armelor albe de către adolescenți ajungând la cote alarmante.

Un tânăr a fost înjunghiat în Kidbrooke, un adolescent a fost tăiat în fața unei secții de poliție din Tottenham, altul a fost înjunghiat în Barking, iar un băiat de 18 ani a fost atacat cu un cuțit în Tooting, sudul Londrei.

Doi bărbați, în vârstă de 20 și 26 de ani, au fost de asemenea răniți la Hounslow. Poliția anchetează pentru a stabili dacă incidentele sunt legate între ele.

Patru dintre cei șase înjunghiați în oraș sunt adolescenți.

Atacurile au avut loc în aceeași zi, iar ofițerul de poliție Cressida Dick  avertizat că violența în rândul tinerilor este la cel mai înalt nivel cunoscut vreodată.

Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în mod repetat după ce a fost amenințat, în Kidbrooke, lângă Blackheath, cu puțin timp înainte de ora 15:30. A fost găsit fără cunoștință, dar starea lui s-a îmbunătățit în ultimele ore, a anunțat Scotland Yard.

Un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori într-un atac ce a avut loc în Beaversford Park, Hounslow, la ora 16.30. Un alt bărbat a fost arestat și a rămas în custodie aseară.

Victima a fost dusă de urgență la spital cu leziuni care nu i-au pus însă viața în pericol.

Un alt incident a avut loc în același cartier din Londra, la ora 17:00, când un bărbat de 20 de ani a fost lovit.

Un adolescent a fost, de asemenea, înjunghiat la câțiva metri distanță de o stație de poliție din nordul Londrei. Băiatul, de 17 ani, a fost atacat în High Road, Tottenham, la ora 18:05.

Ofițerii au spus că băiatul a fost atacat la un magazin de lângă Betfred.

Un ofițer a spus că un tânăr avea mai multe leziuni faciale după „o altercație între două grupur”.

Băiatul a fost tratat la fața locului de către personalul Serviciului de Ambulanță din Londra și a fost dus apoi la un spital din estul Londrei.

Poliția a confirmat mai târziu că un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat în Barking, în jurul orei 19:00, iar un bărbat în vârstă de 18 ani a fost atacat în Tooting, în jurul orei 21:00.

Primul ministru Theresa May s-a angajat să organizeze un summit major pe 1 aprilie, pentru a rezolva această problemă.

Soprană britanică obligată să își schimbe rochia din cauză că avea o ținută „provocatoare” pro-UE

Guvernul britanic respinge petiția anti-Brexit semnată de aproape 6 milioane de oameni