in

Wolverhampton. Recidivist român, și-a înjunghiat cumnata pentru că i-a deranjat discuția. Condamnat la 10 ani de închisoare

Mihai Gheorghe și-a înjunghiat în mod repetat cumnata, Roxana Mihai, în vârstă de 23 de ani, la doar câteva luni după ce a ajuns în Marea Britanie.

„Mi-a spus că va ucide pe cineva și va merge în închisoare timp de 10 ani. Credeam că glumea pentru că bea prea mult”, a declarat un prieten de-al său.

Mihai Gheorghe, de 38 de ani, mai fusese închis timp de șapte ani, în România, după ce a omorât un om o scândură de lemn, în 2004. El a încercată să o omoare pe cumnata sa când aceasta a întrerupt o conversație pe care o avea cu soțul ei, Nicușor Gheorghe, într-o o stație de autobuz, pe 7 august anul trecut.

Martorul Kieran Langan a spus că inculpatul, care locuia în Park Street, Wolverhampton, arăta ca un “om posedat“.

„Era foarte furios. Apoi l-am văzut deschizându-și jacheta de unde a scos un cuțit mare, de bucătărie”, a continuat acesta.

Roxana a fugit îngrozită, urmărită cu un cuțit de Mihai. A ajuns-o într-o parcare, înjunghiind-o de cel puțin patru ori.

Femeia a fost salvată când soțul ei l-a lovit pe atacator în față. Mihai a fugit apoi într-un garaj din apropiere, unde a scos cuțitul și a așteptat ca poliția să-l aresteze. Pârâtul a negat încercarea de a ucide și posesia unei arme, dar a fost condamnat.

Wolverhampton: Român recidivist și-a înjunghiat cumnata. „Lasă-mă să o tai, e o curvă”

România va avea cel mai mare deficit de cont curent din UE după Brexit

Ai lucrat în străinătate și te-ai întors în țară? Trebuie să completezi declaraţia fiscală