in

Eagles Footbal Academy – performanță după performanță. Finala Challange Trophy Cup cu grupa U12 și câștigarea campionatului cu grupa U15

Grupa U 12 a Eagles Football Academy s-a calificat în finala Challange Trophy Cup, după ce a învins în semifinală echipa Chiswick Youth FC.

„După un parcurs excepțional, copii au avut un meci foarte greu, împotriva unui adversar dificil, însă jocul foarte bun, mai ales din punct de vedere tactic, a făcut diferența prin impunerea după cele 70 de minute de joc cu scorul de 3-0 și calificarea, pentru prima dată în finala uneia dintre cele mai importante competiții pentru minori din Marea Britanie. Suntem mândri de voi și așteptăm să ridicați deasupra capului trofeul”, ne-a declarat managerul Eagles Football Academy, Antonio Dumitru.

O altă realizarea importantă a academiei de fotbal românești din Londra este convocarea a patru dintre jucătorii U 14 la pregătirea Echipei Naționale a României.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Este vorba despre: Cosmin Adelin Bartoc, Mario Denis Maroșan, Robert Gabriel Păpălău și Paul Solomon.

„Este o nouă confirmare că singura academie românească de fotbal care contează în Londra este EFA. Felicitări celor patru jucători aleși pentru națională și le dorim să ajungă cât mai departe”, a declarat la rândul său fondatorul Eagles Football Academy, Gabi Dumitru.

Iar performanțele nu se opresc aici. În urma unor prestații excelente, jucătorii grupei U15 au câștigat Division One a Harrow Youth League, cu cinci etape înaintea terminării sezonului. Este pentru al doilea an la rând când jucătorii celei mai mari grupe a EFA câștigă campionatul. Din sezoul viitor, grupa va evolua în cea mai importanta competiție britanică, Premiere Division.

Echipa tinerilor români de la Eagles Football Academy din Londra, în semifinalele Challenge Cup. Toni Dumitru: „Ne vom bucura de victorie și de calificarea în finală”

VEZI VIDEO – Fotbal la superlativ, la Cupa Eagles 2016. EAF U12 a câștigat turneul

ATENȚIE! Permisul de conducere din Marea Britanie, fără valabilitate în UE după Brexit

Echipa `Tax Warriors` a companiei WeDo, soluția pentru taxele tale