in

Eagles Football Academy a prezentat loturile de jucători pentru sezonul 2018-2019. Principala realizare: Grupa U23 înscrisă în campionatul englez

Pe 29 septembrie 2018, la Bedfont Sports Club, a avut loc prezentarea oficială a Eagles Football Academy în sezoul 2018-2019, o școală de fotbal românească din Londra, care a realizat performanțe remarcabile în numai patru ani de la înființare.

„A fost un eveniment unic în fotbalul juvenil și anume prezentarea lotului academiei, alături de sesiunea foto. La gala noastră au luat parte aproximativ 700 de persoane, printre care personalități importante din lumea sportului, dar și oficialități ale statului român, împreună cu sponsorii noștri. Fiecare dintre aceștia a fost premiat și ținem să le multumim și pe această cale pentru faptul ca au încredere în proiectul nostru, iar Eagles Football Academy demonstrează în fiecare an, prin performanțele sale, nivelul pe care l-a atins în numai patur ani de la înființare”, a declarat, pentru Ziarul Românesc, Antonio Dumitru, managerul academiei (foto 1).

Noul sponsor oficial principal al Eagles Football Academy este compania MoneyGram. De asemenea, academia mai are ca sponsori în acest an firmele Aqua Carpatica, M&D Events, Super Brain și Maroșan Construction Ltd.

Antonio Dumitru a ținut să mulțumească și vechilor sponsori, Crystals of London, Costy and Sons și Boss Contracts, fără de care academia nu ar fi ajuns atât de departe, dar și partenerului media, Ziarul Românesc, pentru promovarea pe care a făcut-o celei mai importante școli românești de fobal din Anglia.

Din acest an, academia a înființat grupa U23, pentru a da ocazia tinerilor care termină junioratul la Eagles să joace la un nivel mai mare și să fie mult mai vizibili pentru scouteri și agenții de fotbal.

„Sunt foarte mulți oameni, în special din lumea sportului, care sunt alături de noi”, a declarat fondatorul Eagles Football Academy, Gabi Dumitru (foto 4), fost fotbalist în Divia A, la FC Argeș, Rapid și Universitatea Craiova. „Nume importante s-au alăturat la fiecare eveniment al nostru, nume foarte importante din fotbalul intern și internațional se vor alătura mai departe la evenimentele noastre. Eagles este o familie, în această academie se face performanță și de fiecare dată sunt convins că vom avea rezultate pe măsura așteptărilor”, a mai spus Gabi Dumitru.

Dintre performanțele tinerilor fotbaliști de la Eagles pot fi menționate: câștigarea cu actuala grupă U16 a campionatului în Harrow Youth League în ultimele doua sezoane, echipa fiind neînvinsă și promovarea în 2018 în primul eșalon al fotbalului juvenil, Premier Division; grupa U13 a reușit să se claseze pe podium în ultimele două ediții de campionat și să câștige FA Challange Trophy Cup în sezonul precedent; grupa U8 neînvinsă în acest sezon, cu jucători foarte tineri, dar motivați, talentați, un grup unit și o echipă de mare viitor.

La evenimentul de sâmbătă au fost prezenți reprezentanți ai sponsorilor, alături de Vlad Iacob, agent FIFA și colaborator MBS Sport, Marin Mitran, manager de club și consulul României la Londra, Valentin Muntean.

Text și foto: Mircea Maer

Echipa tinerilor români de la Eagles Football Academy din Londra, în semifinalele Challenge Cup. Toni Dumitru: „Ne vom bucura de victorie și de calificarea în finală”

Old Bailey. Procesul românului care și-a omorât cu un foarfece iubita însărcinată începe în noiembrie

Theresa May anunță noi reguli în Marea Britanie: „Vom pune capăt o dată pentru totdeauna liberei circulații”