in

Elite Business Club vă invită la o sesiune de networking, la Restaurantul Moldova

Elite Business Women continuă sesiunile de networking si antreprenoriat cu o nouă ediție Elite Business Club, Londra. Acest eveniment va fi susținut sâmbătă 19 Mai, 2018, între orele 10:00 și 14:00, in Londra, UK, la Restaurant Moldova.

Elite Business Club este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii în business, invitați în calitate de speakeri, se arată într-un comunicat de presă.

„Misiunea noastră este de a dezvolta antreprenoriatul prin crearea de legături între oamenii pasionați de afaceri și de a-i aduce împreună pentru a face schimb de informații și experiență”, spun cei de la Elite Business Club.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Se pune accent pe educarea antreprenorilor, deoarece ne dorim ca aceștia să știe cum să-și prezinte eficient afacerea, pentru a maximiza rezultatele networking-ului, mai spun aceștia.

Cu ce diferă Elite Business Club de alte evenimente

Fiecare participant își va prezenta afacerea în cea de-a doua parte a evenimentului.

Sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei și vor face schimb de cărți de vizită.

Evenimentul se adresează mai multor categorii profesionale, precum: antreprenori, manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii, freelanceri, consultanți, consilieri, coaches, autori și speakeri, specialiști în afaceri, oameni de business care au ca țintă antreprenorii.

În cadrul evenimentului, participanții sunt încurajați să:

  • Faceți cunoștință cu potențialii parteneri de afaceri
  • Identificați cele mai bune practici din industria dvs. și din industriile adiacente
  • Învățați din experiența altor întreprinzători și mentori
  • Aflați despre oportunități și tendințe care nu sunt publicate nicăieri
  • Extindeți orizontul și deschideți noi oportunități

ELITE încurajează diversitatea și promovează modele de afaceri de succes. De aceea, Clubul Elite Business invită atât doamnele, cât și domnii la evenimentele sale.

Român de 40 de ani dat dispărut în Irlanda

Muncitorii indieni, soluția pentru criza forței de muncă din România