in

Galerie foto – Cel mai mare eveniment pentru românii din diaspora. Delia la Indigo O2 Arena: „M-am simțit fantastic”

Mii de persoane au participat, pe 19 noiembrie, la cel mai mare eveniment pentru românii din diaspora, organizat la Indigo O2 Arena de Ro UK Media. Concertul Deliei, unul dintre cei mai faimoși artiști români ai momentului, a strâns peste 3.000 de spectatori.

Românii au dansat și au cântat alături de Delia și trupa sa. A fost un spectacol live de calitate al unui artist complex, ce poate concura fără probleme cu cele ale unor vedete internaționale care au pășit pe celebra scenă de la O2 Arena. Lumină, culoare, sunet, dans, scenografie de excepție, toate sub numele de PsiheDelia.

„Mulțumim Delia pentru un spectacol extraordinar, mulțumim echipei tehnice, colaboratorilor și nu în ultimul rând celor peste 3.000 de oameni prezenți la acest eveniment”, a declarat pentru Ziarul Românesc Florin Lazăr, directorul Ro UK Media. „Au fost niște cozi infernale, vă mulțumim pentru răbdare și vă asiguram ca totul s-a datorat faptului ca am vrut sa fiți în siguranță pe durata acestui spectacol”, a continuat acesta.

„Am alocat o oră și 30 de minute pentru a facilita intrarea tuturor persoanelor și chiar am fost nevoiți sa începem cu puțină întârziere pentru a permite tuturor accesul în sală, fără să piardă începutul concertului”, a mai spus Lazăr.


La organizare au participat: Kat Team Events @FotoArt Spopovici LondoVelion Small World Petreceri Animate 247 Airport Transfer – London Alexandra Mit și partenerul media Ziarul Românesc.

„M-am simțit fantastic și a fost o experiență, pentru mine, foarte importantă, pentru că e locul ăsta cu o încărcătură muzicală senzațională, mă refer la această O2 Arena”, a declarat Delia după spectacol, într-un scurt interviu pentru Ziarul Românesc.

Pentru a câta oară în Londra?

«Am fost de ceva ori de-a lungul timpului, dar într-o sală ca aceasta. Am cântat de câteva ori la Londra.»

Cum simți publicul de aici față de cel din România? E vreo diferență?

«Păi sunt tot români și din fericire sau din păcate mă văd mai rar și cumva reacționează bine, nu au ocazia să mă vadă foarte des și atunci e o încărcătură emoțională bună.»

De ce nu piese în limba engleză?

«Am avut ceva. Se mărită Mona are și o adaptare în engleză. Nu știu dacă au fost și englezi în seara asta, dacă au fost nu au venit la o englezoaică, au venit la o româncă, iar eu vin și cânt pentru români în mare parte.»

Te-ai gândit vreodată să emigrezi?

«Nu. Never! Nu cred că m-aș simți foarte bine. Nu cred că aș putea să schimb un context total. Dar nu pot să știu. Forțată de împrejurări, poate. Dar așa, când sunt bine, de ce aș face-o? Nu.»

Ce îți place cel mai mult în Londra?

«Îmi place că am pe unde să mă plimb pe jos. Pot să merg cât mă țin picioarele. Îmi place să merg pe jos foarte mult și să admir clădiri, piețe, tot felul de chestii.»

Pentru viitor, Ro UK Media pregătește o petrecere de Crăciun, pe 16 decembrie, unde invitat special va fi Nicoleta Nucă. Apoi, anul viitor, între 7 și 16 februarie, Bobonete, Văncică și Radu Isac vor porni într-un turneu în Marea Britanie. Pe 23 februarie va avea loc spectacolul Zebra Comedy Show, cu un turneu în 10 orașe din Regatul Unit, urmat de un turneu Paraziții în Europa. Mai multe detalii pe roukmedia.com.

Text și foto: Mircea Maer

Discriminaţi în toate domeniile: „Când aud că sunt român, îmi arată ușa. Mi-au spus clar că nu ne vor“

Absolvenții de facultate români, obligați să rămână în țară. Proiect al Ministrului Educației