in

VEZI VIDEO – Cântăreț român abuzat sexual și jefuit la Londra. A trăit pe stradă și fura sanvișuri ca să nu moară de foame

Constantin, un cântăreț român care spune că a fugit din țara sa pentru a scăpa de abuzurile la care era supus din cauza orientării sale sexuale a povestit pentru Daily Mail cum a fost aproape să se sinucidă după ce a fost abuzat sexual și jefuit pe vremea când trăia pe stradă, în Londra.

Cântărețul, cunoscut sub numele Constantin4U, a venit în Anglia în 2010, fără niciun ban în buzunar și spune că a fost amenințat de bărbați din Marea Britanie care îi cereau favoruri sexuale și îi amenințau viața dacă nu se conforma.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, care locuiește în Lambeth, sudul Londrei, spune că agresorii l-au amenințat că vor merge la poliție și vor cere să fie deportat, întrucât dormea pe străzi.

„Oameni foarte bogați veneau noaptea în parc, unde mă agresau fizic și psihic”, a declarat Constantin.

„Îmi amintesc că purtau bijuterii și ceasuri scumpe. M-au obligat să fac lucruri cu care nu am fost de acord, apoi m-au amenințat că mă vor ucide și că voi fi deportat. A fost cea mai groaznică parte a vieții mele”, a spus românul.

„Abia puteam vorbi engleza și nu aveam la cine să mă duc – și, desigur, eram îngrozit că voi fi deportat”, a mai spus acesta.

Constantin a spus că s-a gândit la sinucidere „de câteva ori”, din cauza abuzurilor și că în urma unui astfel de incident a fost aruncat într-un lac înghețat.

„Îmi amintesc de faptul că o dată, când am decis să lupt împotriva unuia dintre acei bărbați, în parcul St. James, să încerc să scap de el, tipul acesta m-a împins în lac”, a spus el.

„Era în mijlocul nopții și apa era înghețată, am fost îngrozit – nici măcar nu știam să înot”, a mai povestit românul.

Constantin a spus că a și fost jefuit în timp ce dormea pe stradă, răufăcătorii luându-i tot ce avea.

A mai adăugat că i s-a oferit posibilitatea de a se întoarce în România, dar nu a făcut acest lucru din cauza problemelor pe care le-ar fi avut din cauza orientării sale sexuale.

A rămas în Londra și furat sandvișuri care să nu moară de foame.

„Eram lângă un magazin de sandvișuri din Victoria Station, dar nu aveam bani. Am fost atât de disperat că am luat câteva și am plecat fără să plătesc”, a spus el.

Cea mai cunoscută melodie a cântărețului este “One boy from a little town”, care are, în prezent, peste un milion de vizualizări pe Youtube.
Cel mai căutat om din lume de pe lista Interpol, prins în România. Britanicul era căutat pentru o crimă din 2015

Mai pot intra românii în Marea Britanie doar cu cartea de identitate după Brexit? Ambasadorul Dan Mihalache are răspunsul