in

VIDEO. Românul cunoscut drept „Acceleratorul de particule” i-a amețit pe jurații de la „Britain’s got talent” cu un dans… holistic

Alexandru Pătrunsu, un român din Vaslui care locuiește în Londra s-a dus la “Britain’s got talent” cu gândul de a pune mâna pe marele premiu cu un dans holistic, însă nu a reușit decât să-i amețească pe cei care l-au privit.

Tânărul vasluian are un istoric bogat în aparițiile tv, scrie Adevărul.

În 2012 și 2013, el a participat la “Românii au talent” cu un dans în ezoteric, prin care căuta “iluminarea”.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Mihai Petre, unul dintre jurații de atunci l-a poreclit „dresorul de albine”. Verdictul nu l-a descurajat însă pe Alex. De curând a urcat pe scena “Britanicii au talent” pentru a le arăta un dans holistic, cu „puteri vindecătoare”, după cum spunea el. Numai că „talentul” său a fost la fel de neînțeles si la Londra, având în vedere că toți cei patru jurați i-au acordat doar “X”-uri.

“Mă numesc Alex, sunt din România și locuiesc în Londra. Lucrez în domeniul construcțiilor, dar în prezent dezvolt un dans holistic, care are un efect vindecător asupra oamenilor. Îi face să se simtă foarte fericiți.””, și-a prezentat vasluianul momentul artistic în fața celor patru jurați.

După introducere, a început să-și dezvăluie secretul tămăduitor. Nu face nimic special, doar se învârte pe scenă și dă din mâini, ca și cum s-ar bate singur. Jurații rămân cu gura căscată, semn că nu s-au confruntat niciodată cu un astfel de moment. Talentul vasluianului nu-i impresionează, iar după câteva secunde toți apasă butoanele de eliminare.

Radu Alexandru Pătrunsu nu se află la prima experiență de acest fel, scrie cotidianul Adevărul. În 2012, acesta a încercat să-și „ia zborul” de pe scena “Românii au talent”, iar un an mai târziu s-a prezentat la aceeași emisiune cu un dans ezoteric, prin care căuta “iluminarea”.

Numărul lui pe scenă l-au făcut pe Andi Moisescu să-l poreclească “acceleratorul de particule”. Mihai Petre, un alt jurat al emisiunii, i-a spus: “După un an de zile stiu care e ideea: tu te pregătești pentru la anul, pentru o dresură de albine”.

(VIDEO) Românul Tarky, în semifinalele “Britanicii au talent”

Transport ilegal de crocodili pe aeroportul Heathrow. Urmau să fie mâncați

Marea Britanie. Sinucideri după șantaje sexuale pe Internet. Un adolescent a căzut victimă unei bande din Timișoara