in

Vrea să fie președintele României și este de acord cu Brexitul: „Militez pentru ieșirea Marii Britanii din UE”

„Militez pentru iesirea Marii Britanii din UE si NU iesirea Romaniei din UE. Consider ca iesirea Marii Britanii din UE este importanta pentru intreaga civilizatie Vestica pentru a preintimpina transformarea UE intr-un monolit politic socialist/neoconservator”, a transmis pe pagina sa de Facebook Sergiu Barna, un medic român din Marea Britanie care ar vrea să candideze chiar la președinția României.

Barna este membru al Partidului Conservator britanic, pentru care a și candidat la alegerile locale în circumscripția Blean Forest. A pierdut alegerile în favoarea candidatului liberal-democrat.

Barna, care locuiește Canterbury, în Kent, a anunțat de curând că s-a hotărât să participe la alegerile prezidențiale din toamnă. El a scris chiar pe pagina sa de Facebook că va fi un candidat „creștin-democrat”.

„Acum mai bine de 16 ani m-am înscris din convingere in PNTCD, care la vremea aceea era un partid destul de onorabil si nu un reziduu al securității ca în ziua de azi”, a scris Barna pe Facebook.

El spune că se va retrage dacă va apărea un alt candidat creștin-democrat potrivit „însă nu dintre Albele/Albii ca Zăpada creați de noua securitate băsistă sau mai rău, dintre creștin-democrații pediști gen Terhes sau Pavelescu”.

Partidul Conservator își deschide porțile pentru români. Sergiu Barna: «Așa am ajuns candidat pe listele Tory la Canterbury»

Un dentist din Anglia se visează președintele României: „M-am hotărât sa explorez o candidatură la alegerile prezidențiale”
Hoții de buzunare români au împânzit centrul Londrei. Poliția britanică: „Fiți cu ochii pe bunurile voastre”

Un primar din Gorj jignește românii din diaspora: „Gunoaie, slugi occidentale, paraziți!”