in

Ambasada României la Londra, campanie de informare cu privire la Brexit

Ambasada României la Londra a demarat o campanie de informare a românilor din UK cu privire drepturile cetățenilor europeni în context Brexit.

Pagina oficială a ambasadei (http://londra.mae.ro) conține o nouă rubrică dedicată tematicii BREXIT. Această rubrică este actualizată de fiecare dată când apar schimbări și informații noi furnizate de Home Office sau de partenerii de cooperare.

Prin această resursă, se urmărește promovarea noului sistem de înregistrare a  statutului cetățenilor europeni pe teritoriul Marii Britanii precum și a sesiunilor de informare din perioada următoare organizate de Ambasada României la Londra în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene, celelalte Ambasade ale Statelor Membre precum și alți parteneri de cooperare.

Pentru informarea cetățenilor români vor fi făcute periodic postări cu privire la Brexit pe paginile de Facebook ale Ambasadei /Consulatului României la Londra.Pentru alte detalii cu privire la aceste chestiuni, ambasada poate fi contactată la adresa de email [email protected].

Totodată, cetățenii români au posibilitatea a contacta ambasada la numărul de telefon (+44) (0) 7503 882992, de LUNI până VINERI, între orele 9:00 – 16:00.

Această linie telefonică este dedicată exclusiv persoanelor care necesită asistență consulară în procesul de înregistrare a noului statut.

Falsul medic Italian, arestat în timp ce încerca să părăsească România

Londra. Mormântul filosofului Karl Marx din cimitirul Highgate a fost vandalizat