in

Anglia. Grevă pe calea ferată. Sindicaliștii operatorilor privați opresc lucrul

Angajații companiilor Arriva Rail North, Greater Anglia și South Western Railway anunță o grevă de 24 de ore luna viitoare. Potrivit ITV, lucrătorii companiei vor intra în grevă după ce sindicatul RMT a organizat un protest în fața Parlamentului britanic miercuri, 25 aprilie.

Reprezentanții sindicatului au declarat că doresc să apere rolul paznicilor de tren care asigură siguranța feroviară și a pasagerilor.

Greva va fi declanșată pe 9 mai și va dura 24 de ore.

„Intransigența unor companii feroviare private care operează în Anlgia cu privire la problema cheie a pazei arată că nu avem nicio altă opțiune decât să anunțăm greva în dispute separate cu Arriva Rail North, Greater Anglia și South Western Railway”, a anunțat Mick Cash, secretarul sindicatului RMT.

„Membrii RMT care au protestat în fața Parlamentului astăzi, atrag atenția asupra situației ridicole în care suntem, fiind capabili să ajungem la acorduri în Țara Galilor și Scoția privind paza, dar nu și pe o serie de francize cheie din Anglia”, a continuat acesta.

Șoferii români de la DPD au intrat în grevă: „NU SUNTEM SCLAVI!”

Marea Britanie. Suceveanca „ spaima șoselelor ” a scăpat de extrădare. A fugit din România deși se afla sub control judiciar

Despărțiți dar… împreună. Tânărul Florinel se iubește din nou cu reverendul Clements