in

BREAKING NEWS! Boris Johnson a demisionat din funcția de ministru de Externe

O nouă demisie în cabinetul May. Boris Johnson, unul dintre cele mai cunoscute nume ale guvernului conservator de la Londra, a demisionat, scrie Business Insider.

Cancelaria primului ministru a anunțat deja că Johnson va fi înlocuit în scurt timp, iar premierul îi mulțumește acestuia pentru munca sa.

„În această după-amiază, prim-ministrul a acceptat demisia lui Boris Johnson din funcția de ministru de Externe”, a anunțat un purtător de cuvânt al premierului Theresa May.

Au existat suspiciuni cu privire la ceea ce urma să se întâmple, după ce Johnson nu a apărut la Summitul Balcanic cea avea loc azi, 9 iulie, la Londra.

Ministrul le-a spus, săptămâna trecută, colegilor săi de govern că politica pentru Brexit propusă de Theresa May seamănă cu „lustruirea unui c..t”.

El a mai spus că mai degrabă Regatul Unit rămâne în UE decât să aibă parte de un Brexit ușor.

Plecarea sa urmează celei a ministrului pentru Brexit, David Davis, care a demisionat duminică seara, alături de secretarul de stat Steve Baker. Aceste plecări, arată publicația amintită, aruncă guvernul în cea mai mare criză de până acum.

Ministrul pentru Brexit și-a dat DEMISIA. Theresa May vrea o relație comercială strânsă cu UE

VIDEO – Festivalul Internațional Cerbul de Aur. Artiștii români din Disapora sunt invitați să se înscrie la Concursul de Interpretare

VIDEO – Rasism pe străzile Londrei. Șofer irlandez: „ Român jegos! Maică-ta e o curvă!”