in

Brexit. Theresa May, anunț de ultima oră: „Suntem pregătiți să ieșim din UE și în lipsa unui acord ”

Lucrurile par să se precipite în cadrul negocierilor pe care Marea Britanie le poartă cu Uniunea Europeană cu privire la Brexit. Premierul britanic Theresa May a anunțat că Marea Britanie va fi ‘complet pregătită’ pentru a ieşi din Uniunea Europeană şi în lipsa unui acord în acest sens cu Bruxelles.

May continuă să fie de părere că “fără niciun acord e mai bine decât cu unul nefavorabil” şi “s-au depus eforturi semnificative” pentru a asigura că Marea Britanie poate face faţă situaţiei în care nu se va ajunge la un acord cu privire la Brexit, a indicat purtătorul de cuvânt al premierului.

Acesta a precizat că Departamentul britanic pentru retragerea din UE consideră complet false afirmaţiile din presă conform cărora autorităţile au elaborat scenarii privind reacţii moderate, severe şi de tip “Armageddon” la ieşirea ţării din blocul comunitar fără nicio înțelegere.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

„Facem planuri pentru toate scenariile şi ne vom asigura că suntem pe deplin pregătiţi pentru orice eventualitate”, a subliniat purtătorul de cuvânt, ţinând să adauge că guvernul „a arătat clar că Londra va obţine un acord bun”.

Ovidiu Șarpe, patronul Patiseriei Românești din Burnt Oak: „Am votat pentru Brexit”

Nu ai documente justificative, statul îți confiscă banii pe care îi trimiți în țară. Senator PNL: „Toți românii care trimit bani acasă sunt considerați infractori”

Fostă prostituată, înnobilată de ziua Reginei Marii Britanii