in

Grevă la metroul londonez în timpul vizitei lui Donald Trump în Marea BritanieLinia Piccadilly, una dintre cele mai importante ale London Underground, datorită legăturii dintre Londra și terminalele Aeroportului Heathrow, nu va funcționa timp de trei zile.Sindicatele au anunțat o grevă între 11 și 14 iulie. Astfel, trenurile de pe Linia Piccadilly nu vor circula de pe 1 1 iulie, de la ora 21.00 și până pe 14 iulie, la miezul nopții.

Astfel, sindicaliștii de la metrou protestează chiar în perioada vizitei președintelui american Donald Trump, în Marea Britanie, ce va avea loc începând cu 13 iulie. Protestele nu au legătură cu vizita celui mai puternic om de pe planetă. Liderii sindicali au declarat că este vorba despre probleme mai vechi în legătură cu negocierile drepturilor salariților.

Mai multe mii de oameni au anunțat că vor participa la proteste anti-Trump. Un balon înalt de șase metri care îl reprezintă pe Trump bebeluș va plana deasupra capitalei Marii Britanii, tot în semn de protest.

Președintele Trump va avea o întâlnire cu Regina Elisabeta II, probabil la Castelul Windsor.

O întâlnire a șefului de stat american cu premierul Theresa May va avea, de asemenea, loc, fie la reședința din 10 Downing Street, fie la proprietatea primului ministru din Checkers.

Ambasadorul Statelor Unite la Londra a declarat că Trump nu va evita să viziteze Londra în ciuda protestelor așteptate, spunând că demonstrațiile nu îl vor descuraja pe președintele „nesimțit”, scrie The Independent.

„Va veni cu siguranță la Londra”, a declarat Woody Johnson, într-un interviu din aprilie.

Aproximativ jumătate de milion de pasageri călătoresc zilnic pe Linia Piccadilly, care leagă centrul Londrei de Aeroportul Heathrow.

Donald Trump, vizită oficială în Regatul Unit. Președintele SUA va evita Londra din cauza protestelor

Fost premier britanic: „Amânați BREXITUL!”

Premieră. Opt românce sunt calificate în primul tur la Wimbledon