in

Londra. Întreruperi și întârzieri ale trenurilor din cauza zăpezii și a gheții. Cod Roșu în Irlanda

Londra se află, în această dimineață, sub controlul unui val de aer siberian numit plastic de către meteorologii britanici „Bestia din Est”. Acest lucru a cauzat probleme pe drumurile și căile ferate din oraș.

Zăpada care a căzut în ultimele ore a dus la întârzierea multor autobuze și la suspendarea serviciilor de metrou sau întârzieri pe Central Line, Circle Line, District Line, DLR, Jubilee, London Overground, Piccadilly Line și TfL Rail, ca urmare a zăpezii și a gheții, scrie Metro.

Central Line era suspendată în această dimineață de la Woodford la Epping și între Hainault și Woodford, din cauza unui tren defect care provoacă întârzieri minore pe restul liniei.

Circle Line suferă întârzieri minore ca urmare a tragerii semnalului de alarmă la West Kensington.

District Line a fost suspendată și suferă întârzieri grave din cauza zăpezii și a gheții. Nu circulă niciun tren între Earl’s Court și Ealing Broadway / Richmond și sunt întârzieri severe pe restul liniei.

Trenurile DLR suferă mici întârzieri între Bank și Lewisham. Linia Jubilee este afectată de întârzieri minore din cauza absenței mecanicilor.

London Overground are întârzieri minore între Stratford și Richmond / Clapham Junction din cauza trenurilor defecte. Întârzieri minore se înregistrează și între Euston și Watford Junction, datorită unui tren defect.

Piccadilly Line are întârzieri severe între Acton Town, Aeroportul Heathrow și Uxbridge. Există întârzieri minore pe restul liniei. TfL Rail are întârzieri severe datorită condițiilor meteorologice nefavorabile. Pentru actualizări vizitați site-ul TfL.

Serviciul de Meteorologie din Eirann a emis un avertisment de cod roșu, ceea ce înseamnă că urmează vreme  extremă, pe măsură ce zăpada și gheața continuă să cuprindă Marea Britanie.

Avertizarea a fost emisă pentru Irlanda. Zonele afectate sunt Dublin, Kildare, Louth, Wicklow și Meath.

„Zăpada grea de peste noapte a dus la acumularea unui strat între 5 și 10 cm. Zăpada va continua să apară în cursul zilei de azi și din nou, seara, cu acumulări suplimentare. Până joi poate ajunge la 25 cm. Există un avertisment portocaliu pentru Carlow, Kilkenny, Laois, Longford, Wexford, Offaly, Westmeath, Cork, Tipperary și Waterford. În Donegal, Galway, Clare și Limerick este avertisment galben. Avertismentul roșu înseamnă că oamenii trebuie să ia măsuri imediat pentru a fi siguri că pot rezista la impactul vremii. Oamenii sunt sfătuiți să urmeze sfatul serviciilor de urgență și autorităților locale, precum și să aibă sub observație de vecinii vulnerabili”, anunță meteorologii.

Valabilitatea pașapoartelor românești se dublează. Guvernul a trimis la Parlament proiectul de lege pentru pașaport pe 10 ani

Londra. Român dat dispărut. A plecat să își viziteze niște rude și nu mai este de găsit