in

Parlamentar conservator: „Să cerem scuze poporului britanic. Brexitul nu poate fi pus în practică”Anna Soubry (foto), parlamentar conservator de Broxtowe din Nottinghamshire le-a spus colegilor săi de partid că trebuie să fie sinceri și să își ceară scuze poporului britanic pentru referendumul de ieșire din UE și să recunoască faptul că Brexit nu poate fi pus în practică.

Ea a afirmat că alegătorii britanici merită scuze pentru promisiunea că Brexit poate fi pus în practică prin referendumul din 2016, potrivit Daily Express.

Soubry, care a făcut o campanie activă pentru o un nou referendum cu privire la acordul final pentru Brexit, a declarat aceste lucruri ca răspuns la formularea colegului său pro-Brexit, Dominic Grieve, care a spus că „nicio formă de Brexit nu este foarte dăunătoare pentru Marea Britanie”.

„Adevărul este că #Brexitul nu poate fi înfăptuit. E timpul să ne confruntăm cu realitatea și să fim cinstiți cu poporul britanic. Îi datorăm scuze uriașe pentru un referendum cu o opțiune nedefinită și nedeclarabilă”, a scrit Soubry pe Twitter.

La rândul său, Grieve a declarat pentru BBC Radio 4 că nici versiunea de Brexit a premierului Theresa May și nici cea a ministrului David Davis nu vor afecta viitorul țării.

Anna Soubry este unul dintre cei 40 de parlamentari conservatori pe care deputatul pro-Brexit Jacob-Rees Mogg și oponent înverșunat al premierului May îi numește scandalagii, din cauza poziției lor pro-UE și a apropierii de Partidul Laburist.

FOARTE IMPORTANT! Până când vă veți putea înregistra pentru a deveni rezident în Marea Britanie după Brexit
Muncitori români lăsați pe drumuri și fără salarii. Timp de șase săptămâni nu au primit niciun ban

UE dă Marii Britanii un ultimatum de 24 de ore pentru rezolvarea problemelor legate de Brexit