in

Premiile Europene MoneyGram pentru antreprenorii străini

Ediția 2019 a Premiilor Europene MoneyGram ce vor onora antreprenorii străini pentru susținerea economiilor locale și consolidarea integrării în Belgia, Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie, va avea loc la Bruxelles joi, 7 noiembrie, la Claridge.

Premiile Europene MoneyGram reprezintă un proiect unic de recunoaștere ce arată angajamentul față de comunitățile de imigranți care trăiesc și lucrează în întreaga Europă. Premiile vor fi acordate la următoarele categorii:

– Inovație

– Creșterea profitului

– Responsabilitate socială

Premiul pentru antreprenorul străin european al anului 2019 va fi acordat celui care va fi distins la toate cele trei categorii. Toate companiile vor fi alese printr-un sistem de vot online.

După o sesiune de vot online de patru săptămâni, un juriu internațional va selecta o listă scurtă de nouă antreprenori, câte trei pentru fiecare categorie, din fiecare țară. Câștigătorii premiilor fiecărei țări vor fi invitați să participe la evenimentul și gala finală de la Bruxelles, joi, 7 noiembrie 2019.

Unul dintre ei va deveni antreprenorul străin al anului!

Antreprenorii se pot înregistra la următoarele linkuri:

BELGIA (FR): https://www.moneygram-awards.eu/be-fr/home-be-fr

BELGIA (NL): https://www.moneygram-awards.eu/be-nl/home-be-nl

FRANCE : https://www.moneygram-awards.eu/fr/home-fr/

GERMANIA: https://www.moneygram-awards.eu/de/home-de/

ITALIA: https://www.moneygram-awards.eu/it/home-it/

SPANIA : https://www.moneygram-awards.eu/es/home-es/

MAREA BRITANIE: https://www.moneygram-awards.eu/

Premiile MoneyGram au luat ființă în Italia, în 2009, ca singurele premii naționale ce recunoșteau excelența companiilor conduse de antreprenori străini.

Anul trecut, MoneyGram a început o campanie pentru consolidarea integrării imigranților în Germania (https://integration-mitmachen.de/). Marea Britanie (https://www.participate-integration.eu/). În 2019, MoneyGram a început aceeași inițiativă în Italia și Franța.
O româncă din Londra creează pantofi-hibrid din încălțăminte sport uzată

VIDEO ȘOCANT: Un tânăr atacă trei bărbați cu maceta în Londra