in

Sir Elton John dă cu Brexitul de pământ: „Sunt european – nu un englez prost, idiot și imperialist”

Elton John a făcut de curând o afirmație despre Brexit care i-a înfuriat, cu siguranță, pe mulți dintre cei care au votat pentru ieșirea Marii Britanii din UE, vizați, evident, de cuvintele unuia dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor.

Elton John a spus la Verona, Italia, acolo unde trebuia să susțină un concert, că Brexit-ul l-a făcut să îi fie rușine sa fie britanic, potrivit The Guardian.

În ultimul său turneu mondial, Farewell Yellow Brick Road, Elton John a spus: „Mi-e rușine de țara mea pentru ceea ce a făcut. A separat oamenii… Sunt sătul de politicieni, în special politicienii britanici. Sunt sătul de Brexit. Eu sunt european. nu un englez prost, idiot și imperialist”.

Elton John și-a exprimat și anterior nemulțumirea față de Brexit.În iulie 2018, el a spus: „Nu cred că oamenilor din Marea Britanie li s-a spus adevărul… Li s-a promis ceva ridicol care nu este viabil din punct de vedere economic”.

Elton John a fost forțat să anuleze concertul de joi, de la Verona, sub indicațiile medicului, după ce corzile sale vocale au fost inflamate din cauza unei răceli, dar se așteaptă să fie sănătos pentru a participa la concertul de sâmbătă, de la Wiesbaden, Germania.

Avalanșă de cereri de rezindență în UK, pentru a putea rămâne și după Brexit, românii pe LOCUL DOI

Alegeri europene în Marea Britanie: Partidul Brexit câștigă la scor. Laburiștii și conservatorii, umiliți de electorat

Ești chiriaș? Vezi ce taxe nu mai au voie să perceapă proprietarii din Marea Britanie de la 1 iunie

Londra. Ce bestii! Au violat o femeie de 53 de ani în plină zi. Sentințe grele pentru doi români