in

31 ianuarie, data limită pentru plata impozitelor în Marea Britanie. Ce sancțiuni veți primi dacă nu vă depuneți declarațiile la HMRC la timp

HMRC website. Tax. Self Employed.

31 ianuarie nu este doar data finală pentru depunerea declarației de autoimpunere, ci și ultima zi pentru plata impozitului pe venit în Marea Britanie. Este termenul final de plată pentru orice impozit rămas datorat pentru anul fiscal 2018-19 și orice plată datorată pentru perioada 2019-20.

Dacă ratați termenul limită de depunere, atunci vi se va percepe o penalitate fixă ​​de 100 de lire sterline dacă declarația are cu până la trei luni întârziere, indiferent dacă datorați sau nu impozit.

Dacă nu depuneți și nu veți plăti impozitul înainte de 1 mai 2020, atunci vă veți confrunta cu penalități și dobânzi suplimentare.

De la 1 mai 2020, se va percepe o penalitate de 10 lire sterline pe zi, până la maximum 900 de lire sterline (90 de zile). Ulterior, se aplică sancțiuni în cazul în care sunteți încă restanți mai mult de 6 luni după data limită de depunere, la 31 ianuarie anul următor.

De la 1 august 2020 vi se va percepe o penalitate de peste 300 lire sterline sau 5% din impozitul datorat. Dacă declarația voastră rămâne în vigoare la un an de la data limită de depunere, atunci se vor percepe penalități suplimentare de la 1 februarie 2021.

Puteți face apel împotriva oricăror sancțiuni care au fost emise, iar HMRC. Cu toate acestea, trebuie să acționați rapid și scuza trebuie să fie veridică.

HMRC poate, desigur, să ceară dovezi pentru susținerea oricăror pretenții. De obicei, o contestație trebuie făcută în termen de 30 de zile de la primirea penalității.

Dacă nu aveți fondurile necesare pentru efectuarea plății, contactați HMRC cât mai curând posibil. Dacă vă faceți că problema nu există acest lucru nu va înlătura problema și probabil va înrăutăți situația.
Vești bune de la Guvernul Johnson. Salariul minim din Marea Britanie crește de la 1 aprilie

Gabriela Pintilie

Ancheta morții unei românce la Maternitatea din Basildon. Soțul Gabrielei: „Nu i-au fost administrate componentele sanguine care i-ar fi putut salva viața”