in

Autoritățile din Marea Britanie iau în considerare A PATRA doză împotriva COVID-19

Autoritățile din Marea Britanie iau în considerare A PATRA doză împotriva COVID-19

Autoritățile medicale din Marea Britanie au în vedere a patra doză de vaccin anti-COVID, în încercarea de a opri creșterea numărului de cazuri Omicron, urmând astfel exemplul Germaniei și Israelului.

Lansarea unui al doilea rapel este examinată de experții din Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare (JCVI), scrie Daily Mail.

Ei vor măsura nivelurile de imunitate acordate de vaccinul suplimentar, precum și cifrele de spitalizare, informează The Telegraph.

Cei cu un sistem imunitar slăbit au deja dreptul la o a patra doză, dar persoanele în vârstă și alte grupuri vulnerabile ar putea fi incluse în curând.

Cel de-al patrulea vaccin ar veni probabil la patru luni după al treilea, dacă va primi undă verde și ar putea fi disponibil în noul an.

Diaspora, în carantină de Sărbători. 80% dintre românii care vin acasă sunt nevaccinați

Profesorul Anthony Harnden, vicepreședinte al JCVI, a declarat: „Trebuie să vedem mai multe date. Ne aflăm în circumstanțe diferite față de Israel și trebuie să vedem mai multe date despre scăderea imunității și eficacitatea vaccinului împotriva spitalizării.”

Un expert în sănătate israelian, care colaborează cu Marea Britanie, a spus că deja observa o scădere a imunității de la al treilea vaccin, ceea ce a determinat o rundă suplimentară de vaccinări.

Londa: Au vrut să falsifice înregistrarea vaccinurilor în sistemul online al NHS. Trei bărbați arestați în Ilford

Boris Johnson va aștepta până după 25 decembrie pentru a anunța orice schimbări în cadrul restricțiilor legate de COVID, după ce studiile au arătat că varianta Omicron provoacă simptome mai ușoare și este mult mai puțin probabil să provoace spitalizări decât Delta.

Sursele citate de Daily Mail au spus că Guvernul nu va face niciun anunț cu privire la măsuri suplimentare în această săptămână, ceea ce înseamnă că localurile vor fi anunțate despre ce se va întâmpla de Anul Nou în ultimul moment.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

teste PCR false

Doi români care veneau din Anglia au prezentat teste PCR false la frontieră

Varianta Omicron a COVID duce la mai puține spitalizări decât tulpina Delta

Varianta Omicron a COVID duce la mai puține spitalizări decât tulpina Delta