in

Abramovici a ajuns la disperare. Cere împrumuturi de milioane de dolari de la prietenii săi

Abramovici a ajuns la disperare. Cere împrumuturi de milioane de dolari de la prieteni

Oligarhul rus Roman Abramovici îi roagă pe prietenii săi de la Hollywood și brokerii din SUA să-i împrumute fiecare câte un milion de dolari pentru a se menține pe linia de plutire, după ce activele și bunurile sale au fost înghețate de autoritățile din întreaga lume.

Oligarhul și-a implorat prietenii bogați să-i împrumute fiecare câte un milion de dolari pentru a se menține pe linia de plutire, scrie Evenimentul Zilei care citează Page Six.

Potrivit articolului, proprietarul clubului de fotbal Chelsea, ale cărui conturi bancare sunt înghețate în SUA și Marea Britanie, a cerut împrumuturi de la prietenii săi pentru a putea avea suma de 750.000 de dolari pe săptămână ca salarii pentru personalul său.

Cu toate acestea, asociații săi ar fi precauți să-i împrumute bani, chiar dacă el participă la discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina.

Zelenski: „Abramovici și alți oligarhi au spus că își mută afacerile în Ucraina ca să evite sancțiunile”

Abramovici – care a găzduit o serie de petreceri cu vedete pe yachturile sale și pe moșia sa de la St. Bart’s – are mulți prieteni apropiați la Hollywood, pe Wall Street și în lumea tehnologiei.

„El spune că nu a ratat niciodată plata salariilor pentru personalul său, care este de 750.000 de dolari pe săptămână, iar cu activele sale înghețate, nu-și poate plăti oamenii”, a declarat o sursă.

Abramovici ar fi contactat producătorul și regizorul hollywoodian Brett Ratner și familia Rothschild, printre mulți alții, pentru bani, dar – deși sunt buni prieteni cu Roman – nu au fost de acord să-l împrumute, pentru că fie nu au atât de mult în numerar, fie, mai mult, nu este clar care sunt repercusiunile în conformitate cu legislația internațională.

Regatul Unit și Uniunea Europeană l-au sancționat pe Abramovici, care are o avere netă de 14,3 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, la începutul lunii martie, după invadarea Ucrainei de către Rusia. Activele sale au fost, de asemenea, înghețate de fondurile speculative din SUA. De asemenea, sancțiunile l-au împiedicat pe Abramovici să profite din vânzarea de 3 miliarde de dolari a clubului de fotbal Chelsea, informează sursa menționată.


…Abramovici a ajuns la disperare, cere împrumuturi de milioane de dolari de la prietenii săi…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Galeria Națională a modificat titlul tabloului lui Degas din „Dansatori ruși” în „Dansatori ucraineni”

Galeria Națională din Londra redenumește tabloul ”Dansatoare ruse” al lui Degas în „Dansatoare ucrainene”

boris johnson limba rusă

Boris Johnson, mesaj în limba rusă: „Cetățenii ruși merită adevărul… Putin e acuzat de crime de război”