in

Actrița Mădălina Ghenea, maestru de ceremonii al Cinei de gală a fundației Hospice of Hope


Actrița și modelul româno-italian, Madalina Ghenea, găzduiește cina de gală a fundației Hospice of Hope, se arată într-un comunicat de presă.

Ea va fi maestrul de ceremonii al acestui eveniment ce are loc în frumoasa la Hotelul Millennium Gloucester din Kensington, pe 17 mai. Tema galei va fi “O sărbătoare regală” și este cel mai mare eveniment strângere de fonduri al anului.Fundația Hospice of Hope sprijină îngrijirea în centre pentru copii din România, Serbia și Moldova. Jumătate din veniturile donate la eveniment vor fi folosite pentru echiparea unității de reabilitare și terapie pentru copiii cu boli terminale.

Centrul se află în zona rurală din afara Bucureștiului, în Adunații Copăceni. Clădirile au fost donate de familia Florescu, iar clădirile au fost restaurate.

Mădălina Ghenea este un susținător devotat al activității caritabile a Hospices of Hope. Ea petrece in mod regulat timp cu copiii din centrele din Romania și a filmat scene din din filmul său Smitten, în Copaceni.

Mădălina și-a început cariera internațională la vârsta de 15 ani. A apărut în mai multe filme, printre care alături de Michael Caine și Jude Law. A apărut, de asemenea, în multe emisiuni TV, cum ar fi Dancing with the Stars.

Directorul executiv al fundației, Alex Pădureanu, a declarat: „Suntem atât de încântați că Mădălina renunță la timpul său pentru a fi MC la cina noastră de gală. Ea susține atât de mult copiii din centrele noastre din România. Iubesc vizitele sale”.

Mai sunt câteva bilete pentru Cina de Gală. Pentru informații puteți contacta reprezentanții fundației la [email protected] hope.co.uk sau intrați pe www.hospicesofhope.co.uk/Event/gala-dinner.
60 de parlamentari conservatori i-au declarat război premierului May

Zeci de persoane rănite într-o explozie în nordul Londrei. Oamenii participau la sărbătoarea evreiască Lag BaOmer